Vestel 42PF8175 Youtube açılmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xazxaz10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xazxaz10

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
xazxaz10
Merhaba arkadaşlar Vestel 42PF8175 model tv kullanıyorum ikinci el bir tv daha önce hiç internete bağlanmamış. Kendim bağladım youtube uygulamasına girmek istiyorum fakat açılmıyor youtube logosunda kalıyor. Tv ye daha çanak kablosu bağlayamadım. Yazılım olarak 3.2.6d olarak gözüküyor güncelleme varmıdır. Varsa çanağa bağlamadan yüklenebilir mi. Teşekkürler şimdiden

Menü 4725 yapıp çıkan resmi ekleyiniz

Menü 4725 yapıp çıkan resmi ekleyiniz
Buyrun

IMG_20190728_173325.jpg

Selam mb95 ana kart mevcuttur, bu karttaki işlemci ve ram güncel YouTube Google ve gerekli programlarda çok yetersiz kalmaktadır. Size tavsiyemiz Android box cihazı almanizdir sizin için en mantıklı çözüm budur. Güncelleme tavsiye etmiyorum sebebine gelince geri dönüşü olmayan çökmeler yazılım hataları vermektedirler.

Selam mb95 ana kart mevcuttur, bu karttaki işlemci ve ram güncel YouTube Google ve gerekli programlarda çok yetersiz kalmaktadır. Size tavsiyemiz Android box cihazı almanizdir sizin için en mantıklı çözüm budur. Güncelleme tavsiye etmiyorum sebebine gelince geri dönüşü olmayan çökmeler yazılım hataları vermektedirler.
Peki teşekkür ederim android box cihazı nasıldır

Tonla çeşidi mevcut, bilindik bir şey alayım diyorsanız Xiaomi Mi Box S bakabilirsiniz.
Kesinlikle katılıyorum. Çok alternatif var, 100 liranın altına bile bulmak mümkün fakat yavaşlıkları ve stabil olmamalarıyla işkence çektirirler. Xiaomi doğru bir seçim olacaktır.

Hocam peki benim televizyonun en güncel sürümü nedir nereden öğrenebiliriz ?

Hocam peki benim televizyonun en güncel sürümü nedir nereden öğrenebiliriz ?
Ben cevap vereyim,bu kartlara yazılım desteği olmadığından "şudur" diyemeyiz,buna bende dahilim,bendeki kartlarda ilk çıkanlardan neredeyse,eğer tvde sorun yoksa bu kartlarda bulunan yazılım "güncel" yazılımdır,özellikle MB95 kartlarda. :ok

Çin Atasözü Çalışıyorsa Elleme.

Geri
Üst Alt