Vestel 42pf8030 42" LED TV Yazılımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M.BarisK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

M.BarisK

Yeni Üye
Puan 1
Çözümler 0
M.BarisK
Arkadaşlar Selamlar Başlıktaki Seri Numarasından da anlayacağınız gibi vestel smart tv bir televizyonum var fakat youtube,netflix gibi belli başlı uygulamalara girmiyor internet hatası veriyor fakat tivibu gibi kullanmadığım bilmediğim film sitelerini açıyor interneti ethernet üzerinden veriyorum televizyonun internet aldığından eminim yazılımsal olduğunu düşünüyorum televizyonun kendi ayarlarından yazılımı güncellemeye çalıştım fakat internet hatası verdi ancak eminim televizyon internete bağlı bu yüzden yazılımı internetten indirmeye karar verdim USB FLASH Bellek sayesinde yazılımı televizyona yükleyeceğim fakat hangi yazılım anlayamadım siz anlıyorsanız yardım edermisiniz
Not: Aşağıdaki Resim Yardımcı Olabilir Yardım Ederseniz Çok Sevinirim

WCMI3209.jpg

Televizyonunuz bahsettiginiz uygulamalari hem lisans problemi hem de teknik yetersizliklerden dolayi calistiramamaktadir.Yazilim ile iyilesme söz konusu degildir Forumda mevcut olan Android box tavsiyelerini inceleyin.

Televizyonunuz bahsettiginiz uygulamalari hem lisans problemi hem de teknik yetersizliklerden dolayi calistiramamaktadir.Yazilim ile iyilesme söz konusu degildir Forumda mevcut olan Android box tavsiyelerini inceleyin.
Tam olarak ne yapmalıyım ? anlamadım

Tv nunuz bahsettiginiz uygulamalari calistiramadigindan harici olarak androidbox kullanarak sorununuzu cözebilirsiniz,Forumda konular mevcut..

Tv nunuz bahsettiginiz uygulamalari calistiramadigindan harici olarak androidbox kullanarak sorununuzu cözebilirsiniz,Forumda konular mevcut..
Çalıştırmak imkansızmıdır ?

En son bu ay mb97 den vestel destegini cekti,kaldi ki sizin tv niz mb90 ,calismasi imkansiz..

Geri
Üst Alt