Merhabalar;
Sevgili ilteriş haber verdi ama Sony servisi arkadaş yanımdaydı, kritik bir 55'' panel vardı onunla uğraştığımız için ofisten yazamadım kusura bakmayın.
Size biraz üzücü bir haberim var zira yatay tarama sorunları maalesef %80 tüketicilerde olduğu gibi size de olumsuz haber vermeme neden olacak.
Kulaksız diye tabir edilen, yatay tarama kontrolünü sağlayan yan cof olmadan üretilen panellerde yaşanan en büyük sorunların başında gelir.
Buna paralel gate sorunları da maalesef yine çözümsüz panel arızalarından birisidir.
Sizin tv de olması gereken tek şey artık hücre değişikliği olur ki lütfen ynlış anlamayın, kullandığınız tv de bu masrafa değmez ne yazık ki.
Neyse en azından 17.000 saat çalışmış bir tv.Çok teşekkür ederim Adem bey bugün panel fiyatı aldım 1320 TL dediler. Yeni televizyon bakma vakti geldi demek. Yavaştan tavsiye konusuna yol alayım
Neyse en azından 17.000 saat çalışmış bir tv.
Geçmiş olsun dileklerimle.
Günde 12 saat çalışan bir tv olduğunu varsayarsakSiz dedikten sonra dikkatimi çekti. 26.12.2014 tarihinde alınan tv için 17000 saat çok değil mi acaba? Zira 10 yıllık philipsimiz 12000 saatte. Alırken katakulliye gelmişiz galiba.
Geçmiş olsun Tv tavsiye konusunda yardımcı oluruz Abi.
Evet yardımcı oluruz o konuya yaz abi burası çünkü ayrı bir birimEvet evet o konudayım artık Geriye doğru incelemeye başladım mesajları.