P
programador
Yeni Üye
- 11 Nis 2018
- 13
- 35
Merhabalar. Birkaç aydır prizden çekili şekilde boşta duran FB5050 model televizyonumu bugün açmaya çalıştığımda Vestel logosundan sonra takılı kaldığını fark ettim. Televizyonun paneli ışık veriyor, üstünden baktığımda görüyorum, fakat kumandanın hiçbir tuşunu algılamıyor, olduğu gibi kalıyor. Kumandadan kapatma tuşuna bastığımda da panel yanık kalmaya devam ediyor. Ayrıca TV'nin yan tarafındaki ufak kumanda tuşunu yukarı aşağı yaptığımda veya bastığımda da hiçbir şey olmuyor.
HDMI'dan bilgisayarı bağladıktan sonra televizyonu fişten çekip takınca vestel logosu ekrandayken bilgisayarın TV'yi algıladığını fark ettim, fakat logo ekrandan gittikten sonra görmüyor bilgisayar tv'yi.
Problem yazılımsal mıdır donanımsal mıdır acaba? Yazılımsal olması ihtimaline karşı etiketin fotoğrafını ekliyorum.
Teşekkürler.
HDMI'dan bilgisayarı bağladıktan sonra televizyonu fişten çekip takınca vestel logosu ekrandayken bilgisayarın TV'yi algıladığını fark ettim, fakat logo ekrandan gittikten sonra görmüyor bilgisayar tv'yi.
Problem yazılımsal mıdır donanımsal mıdır acaba? Yazılımsal olması ihtimaline karşı etiketin fotoğrafını ekliyorum.
Teşekkürler.