Vestel 40fa7100 yazılım ihtiyacı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan volkan06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

volkan06

Aktif Üye
Puan 33
Çözümler 0
volkan06
Merhaba ustalarım vestel 40fa7100 led tv'nın anakartı yanmış kart mb96 ben aynı kartın 42incini taktım ekran ters ve görüntü bozuk bu konuda yazılım ıhtıyacım var. taktıgım kartın ve tvnın barkod resmini ekledım burdan. şimdididen teşekürler.

yt-1.jpg

yt-2.jpg

Yazılım link
OK ile yüklenecek sonucu yazın.

Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

OK ile yüklenecek sonucu yazın.
Ustam teşekkürler verdığiniz yazılımla düzeldi konu kapanmıştır hayırlı işler hayırlı günler.

merhabalar
bende de aynı problem var ama 17 mb140 kartı taktım titreme var acaba yazılım çözer mi yardımlarınızı bekliyorum
iyi çalışmalar

vestel smart 40 fa 7100 cihazımızın kurtarma yazılımını site içerisinde bulamadım. yukarıda link yazılmış ama aktif değil bu yazılımı paylaşabilecek olan arkadaşlar var ise paylaşmalarını rica ederim. @fikoloji @TEKNOwest

vestel smart 40 fa 7100 cihazımızın kurtarma yazılımını site içerisinde bulamadım. yukarıda link yazılmış ama aktif değil bu yazılımı paylaşabilecek olan arkadaşlar var ise paylaşmalarını rica ederim. @fikoloji @TEKNOwest
Tv nin arka kapağındaki barkod resmini buraya ekleyin.

Yazılım link
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Kumanda üzerinden OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
Yazılım 1-2 Dakika içerisinde yüklenecektir.
9X Anakartlarda ledin hızlı hızlı yanmaya başlaması 30 Saniye sürebilir yanıp sönme başlamadan OK tuşunu bırakmayın.
Sizin tv MB9X Anakartlıdır.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizde

merhaba.. benim vestel smart 40 FA 7100 televizyonum yazılım güncellemesi istiyor ben bulamadım size zahmet bana linki atabilir misiniz..

merhaba.. benim vestel smart 40 FA 7100 televizyonum yazılım güncellemesi istiyor ben bulamadım size zahmet bana linki atabilir misiniz..
Tv çalışırken uzaktan kumanda üzerinden MENÜ 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.

merhaba televizyonumda youtube acılmıyor ve netflix ise yuklenmıyor guncelleme mumkun mudur ?

20211205_1257301.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt