- 4 Nis 2020
- 18
arkadaslar acil yardım istiyorum.. :(
reis çalışmasında internette bir problemim yok fakat uygulamaya girince logo da takılıp kalıyor.. :(Tv çalışıyor mu ,çalışmasında sıkıntı var mı ,bu tv kartı MB96 ,çok şey değişmeyecektir ,netflix veya youtube içinde hiç elleme ,bunlar için istiyorsan bir android box alman daha iyi olur
Logoda kalan tek uygulama youtube diye biliyorum ,başka da varmı kireis çalışmasında internette bir problemim yok fakat uygulamaya girince logo da takılıp kalıyor.. :(
evet sadece youtube de bbaşka bir problemim yok :(Logoda kalan tek uygulama youtube diye biliyorum ,başka da varmı ki
Bu arada bende de var aynı kartlı tv ,ayrıca onun için de yazdım,yani kelin merhemi olsa önce kendi başına sürermiş (kardeşim duymasın )
Wireles display özelligi (varsa) ise yaramiyor mu bu kartta?bende de var aynı kartlı tv
Aman elleme ,eldeki tvdende olmayasın,hele bu günlerde, neme lazımevet sadece youtube de bbaşka bir problemim yok :(
MB96 CORE V376S bu son güncellemeyi yaptım hava. neyse artık teşekkür ederim ilginize.Aman elleme ,eldeki tvdende olmayasın,hele bu günlerde, neme lazım
Bendekinde yok ,açtım yine olmadıWireles display özelligi (varsa) ise yaramiyor mu bu kartta?
slmvestel smarttv MB110 GÜNCELLEMEK istiyorum ama en güncel yazılım hangisi bulamadım yardımcı olurmusunuz lütfen
mb96 için çözüm yoktur.MB96 CORE V376S bu son güncellemeyi yaptım hava. neyse artık teşekkür ederim ilginize.
Aynı model ise smart desteği bittivestel ınternet var baglanıyor baglatıvar ama gırmek ıstedıgımda ayarlanızı konturol ediniz yazıyor bilenvarmı neden