Vestel 32pf9322 modeli.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Faruk72
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Faruk72

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
Faruk72
Merhaba arkadaşlar. Çocuklarımın odasında yukarıda ki model vestel tv var. Televizyon smart özelliklerini kullanmamıza izin vermiyor. İnternete bağlı olmasına rağmen YouTube açmaya çalışıyorum ama hiç girmiyor. Yazılımla alakalı bir sorunmudur. Eğer öyleyse ona uygun yazılımı nasıl bulabilirim? Şimdiden teşekkürler

mb70 ana kartınız var. açmayacaktır

mb70 ana kartınız var. açmayacaktır

Çok teşekkürler hocam. Gayet aydınlatıcı oldu. Son bir şey daha sormak istiyorum. Tivibu cihaz var elimde. Hdmi girişleri görmüyor cihazı. Başka tv de sorunsuz çalışıyor. Vestel tv de Hdmi için başka cihaz da denemedim. Hemî slotlarında da mı sorun vardır yoksa Tivibu yu da mı destelemiyordur tv?

Çok teşekkürler hocam. Gayet aydınlatıcı oldu. Son bir şey daha sormak istiyorum. Tivibu cihaz var elimde. Hdmi girişleri görmüyor cihazı. Başka tv de sorunsuz çalışıyor. Vestel tv de Hdmi için başka cihaz da denemedim. Hemî slotlarında da mı sorun vardır yoksa Tivibu yu da mı destelemiyordur tv?
Vestelin bı kaç modeli ve Arçelik gurubunda özellikle LCD TV lerde hdmı ile Tivibu cihaz uyumsuzluğunu biliyorum. ? Başka bir hdmı li cihazınızda test ediniz

Vestelin bı kaç modeli ve Arçelik gurubunda özellikle LCD TV lerde hdmı ile Tivibu cihaz uyumsuzluğunu biliyorum. ? Başka bir hdmı li cihazınızda test ediniz
Teşekkür ederim hocam.. Sağolun cevaplar için

Geri
Üst Alt