Vestel 32pf9322 modeli.

F Çevrimdışı

Faruk72

Yeni Üye
24 May 2020
5
40
Merhaba arkadaşlar. Çocuklarımın odasında yukarıda ki model vestel tv var. Televizyon smart özelliklerini kullanmamıza izin vermiyor. İnternete bağlı olmasına rağmen YouTube açmaya çalışıyorum ama hiç girmiyor. Yazılımla alakalı bir sorunmudur. Eğer öyleyse ona uygun yazılımı nasıl bulabilirim? Şimdiden teşekkürler

F Çevrimdışı

Faruk72

Yeni Üye
24 May 2020
5
40

mb70 ana kartınız var. açmayacaktır

Çok teşekkürler hocam. Gayet aydınlatıcı oldu. Son bir şey daha sormak istiyorum. Tivibu cihaz var elimde. Hdmi girişleri görmüyor cihazı. Başka tv de sorunsuz çalışıyor. Vestel tv de Hdmi için başka cihaz da denemedim. Hemî slotlarında da mı sorun vardır yoksa Tivibu yu da mı destelemiyordur tv?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Çok teşekkürler hocam. Gayet aydınlatıcı oldu. Son bir şey daha sormak istiyorum. Tivibu cihaz var elimde. Hdmi girişleri görmüyor cihazı. Başka tv de sorunsuz çalışıyor. Vestel tv de Hdmi için başka cihaz da denemedim. Hemî slotlarında da mı sorun vardır yoksa Tivibu yu da mı destelemiyordur tv?
Vestelin bı kaç modeli ve Arçelik gurubunda özellikle LCD TV lerde hdmı ile Tivibu cihaz uyumsuzluğunu biliyorum. ? Başka bir hdmı li cihazınızda test ediniz

Geri
Üst Alt