hocam kumandası orjinal mi cihazın vestelde söyle bir sorun oluyor bazen ben akıllı kumanda eşleştirdim kapatma tuşu kapatıyor ama açmak için bastığımda açmıyor orjinal kumandası hem açıyor hem kapatıyor cihazın kumandası orjinal değilse yüklerken okeyliyebilir kurulumda okeylemez mesela vesteli tv ler kumanda sorunlu galiba akıllı kumandalarla yan sanayi kumandalar stabil çalışmıyor tv modunda aşağı yukarı tuşu çalışıyor akıllı kumandanın ayarlarda çalışmıyor anlam veremedim kumandası orjinal kendi kumandası değilse büyük sorun olabiliyor demek..İşlemciyi söküp takacağız yada en kötü ihtimallle anakart değiştirip tekrar yazılım deneyeceğiz tabi müşteri fiyatı uygun bulursa.. Herkese ilgisi ve yardımları için çok teşekkür ederim.
o zaman anakart değişimi şartOrjinal kumandası kardesim. Ki birden fazla modelle denendi yine sonuç degismedi
bende toshiba ve jvc nin kumandalari oldugu gibi (ikiside vestel kumandalarindan farkli sadece kendi markalarinda calisiyor) vestelinde farkli 3 kumandasi var. Bendeki anakart ihrac ürünü oldugu icin orjinal yazilima ulasmam mümkün degil, bu yüzden forumdan farkli yazilimlari yükledigimde ayni sorun devam ediyor..Bence problem anakarttaki bir sorundan kaynaklaniyor olmasi lazim...Kesin yüklenen yazılımdaki kumanda kodları uymadı ,ki kart üzerindeki tuşlarda çalşmıyor
Onu da gözardı etmemek lazım tabii sevgili hosbulduk ,ama tv açılıyor keyboard ve tuş takımı çalışmayınca aklıma ilk gelen yazılım-kart uyumsuzluğu oldubende toshiba ve jvc nin kumandalari oldugu gibi (ikiside vestel kumandalarindan farkli sadece kendi markalarinda calisiyor) vestelinde farkli 3 kumandasi var. Bendeki anakart ihrac ürünü oldugu icin orjinal yazilima ulasmam mümkün degil, bu yüzden forumdan farkli yazilimlari yükledigimde ayni sorun devam ediyor..Bence problem anakarttaki bir sorundan kaynaklaniyor olmasi lazim...
Estağfurullah bende denemelerimdden bu sonuc olabilir diye düşündüm yanılıyor olabilirim usta olan sizsiniz.şu anki denemem Mb130s a mb211s olabilir miyaşlılık diyeyim
Estağfurullah bende denemelerimdden bu sonuc olabilir diye düşündüm yanılıyor olabilirim usta olan sizsiniz.şu anki denemem Mb130s a mb211s olabilir mi
Teşekkür ederim, ama merak ettim neden 211 kart ,bari android kart deneseydinEstağfurullah bende denemelerimdden bu sonuc olabilir diye düşündüm yanılıyor olabilirim usta olan sizsiniz.şu anki denemem Mb130s a mb211s olabilir mi
ben paneli kirik veya bootlop tv leri aliyorum, tamir edebildiklerimi de satiyorum.is hobiden amatörce ticarete döndü.Tüketim toplumunda yasayan birisi olarak malzemeye ulasimim kolay ve ekonomik ayrica asgari ücretli birisi olarak bana ek gelir oluyor.Benim ayirdigim bütce sinirlarim icinde henüz android bir tv ürününe denk gelmedim,gelirse onuda denemek isterim.Ukalalik olarak anlasilmaz insallah ama not olarak eklemek isterimki olmaz diye forumda paylasilan cogu sey olabiliyor, ama sistematigi hakkinda net cevabim yok deneme yanilma ile yapiyorum cünki.neden 211
Hemen hemen gittiğim tüm tamircilere özellikle seni ve yaptıklarını anlatıyorum,hatta telefonlarından forumu açtırıp okutuyorum,benim bildiğim bir kişi var,"abi paneli kırık tvde alıyorum, ayrıca paneli sağlam olup kartı bozuk olanıda alıyorum"dediğinde sevinmiştim,ama meğer kartlarını ve led barları söküyormuş,gerisini hurdaya veriyormuş,sağlam panel dahilben paneli kirik veya bootlop tv leri aliyorum, tamir edebildiklerimi de satiyorum.is hobiden amatörce ticarete döndü.Tüketim toplumunda yasayan birisi olarak malzemeye ulasimim kolay ve ekonomik ayrica asgari ücretli birisi olarak bana ek gelir oluyor.Benim ayirdigim bütce sinirlarim icinde henüz android bir tv ürününe denk gelmedim,gelirse onuda denemek isterim.Ukalalik olarak anlasilmaz insallah ama not olarak eklemek isterimki olmaz diye forumda paylasilan cogu sey olabiliyor, ama sistematigi hakkinda net cevabim yok deneme yanilma ile yapiyorum cünki.