Vestel 22PF5065 yazılım

F Çevrimdışı

ferhatttt

Yeni Üye
5 Haz 2022
10
44
merhaba

Vestel 22PF5065 tv açılışte vestel yazısı gelip gidiyor fakat açılmıyor . birde tv nin arkasındaki etiket düşmüş seri nosuna da ulaşamıyorum ne yapmam gerekli bir yazılım yüklesem kurtarabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim saygılar.​

F Çevrimdışı

ferhatttt

Yeni Üye
5 Haz 2022
10
44
hdmi a aldım bekledim yinede kapandı. power da mı problem var acaba
TV AÇILIYOR FAKAT KAPATIP AÇTIK TAN SONRA GEÇ GELİYOR BEKLEMEK GEREKİYORBAYA AÇIK BIRAKTIM KAPANMADI FAKAT KAPATIP AÇTIKTAN SONRA EKRAN GEÇ GELİYOR. BEN KENDİNDEN UYDUSU ÇALIŞ MADIĞI İÇİN AYRI BİR UYDUYLA KULLANIYORDUM UZUN ZAMANDIR OYÜZDEN TV AÇTIĞIM DA SES GELİYOR FAKAT EKRAN SONRADAN GELİYOR FAKAT BU SON VERDİĞİNİZ YAZILIMLA BU HALDE ÇALIŞIYOR VE SANKİ YAZILIMSAL BİR HATA VARMIŞ GİBİ BENİM KANATIM BU YÖNDE.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969
TV AÇILIYOR FAKAT KAPATIP AÇTIK TAN SONRA GEÇ GELİYOR BEKLEMEK GEREKİYORBAYA AÇIK BIRAKTIM KAPANMADI FAKAT KAPATIP AÇTIKTAN SONRA EKRAN GEÇ GELİYOR. BEN KENDİNDEN UYDUSU ÇALIŞ MADIĞI İÇİN AYRI BİR UYDUYLA KULLANIYORDUM UZUN ZAMANDIR OYÜZDEN TV AÇTIĞIM DA SES GELİYOR FAKAT EKRAN SONRADAN GELİYOR FAKAT BU SON VERDİĞİNİZ YAZILIMLA BU HALDE ÇALIŞIYOR VE SANKİ YAZILIMSAL BİR HATA VARMIŞ GİBİ BENİM KANATIM BU YÖNDE.
Anakart ve besleme kartı kontrol edilmeli.

F Çevrimdışı

ferhatttt

Yeni Üye
5 Haz 2022
10
44
Anakart ve besleme kartı kontrol edilmeli.

20220610_004833.jpg

MENÜ EKRANI NORMALDE BU ŞEKİLDE DEĞİLDİ

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
20220610_004833.jpg

MENÜ EKRANI NORMALDE BU ŞEKİLDE DEĞİLDİ
Yazılım.
OK tuşu ile yüklenecek kapanma devam ederse ana kart değişecek MB82 standart arıza kurulum aşamasında kapanır veya logo gelir gider tv açılır aydınlatma olur ses görüntü olmaz zaten uydu bölümü çalışmadığı günlerde size uyarı vermiş.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt