Tv arka kapağını açın ana kart ve ana kart üzerindeki etiketlerin resmini buraya ekleyin yardımcı olmaya çalışırım.
DİKKAT ÖNEMLİ :
Son kullanıcıysanız tv nin elektrik fişini mutlaka prizden çekin kartlara ve parçalara dokunmayın can ve mal güvenliğiniz daha önemli sorumluluk tamamen size aittir. Tv kapağını açmaya mecbur değilsiniz. Servisten veya elektronikçiden destek alabilirsiniz. Panel de çok hassastır kırılabilir.
Yazılım.
bunlar eterlimi dir
malesef olmadı ekran alta dogru siyah kalın çizgi geldi ekran pembe oldu. acaba versiyon dan mı yoksa kartta mı problem varYazılım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Kurtarma yazılımı vermiştim kurtarma yazılımı renk ve görüntüyü etkilemez.malesef olmadı ekran alta dogru siyah kalın çizgi geldi ekran pembe oldu. acaba versiyon dan mı yoksa kartta mı problem var
Peki ful yazılım atsak düzelirmiKurtarma yazılımı vermiştim kurtarma yazılımı renk ve görüntüyü etkilemez.
1 Daha önce tvyi kullanırken çalıştıran orijinal yazılımı kurtarmış olduk.
2 Daha önce tvye uygun olmayan yazılım yüklediyseniz uygun olmayanı kurtarmış olduk.
Hangisi?
Bilemedim belkide uygun olmayanı kurtardıkPeki ful yazılım atsak düzelirmi
Peki ful yazılım atsak düzelirmi
Bilemedim belkide uygun olmayanı kurtardık
Nasıl bir yol izlemeliyimPeki ful yazılım atsak düzelirmi
Yazılımı deneyip sonucu yazın.Peki ful yazılım atsak düzelirmi
Nasıl bir yol izlemeliyim
yazılımı yükledim fakat açılmadı. Fişi tekrar çıkartıp taktım kırmızı ışık yanıp sönüyor tv açılmıyor. biraz bekledikten sonra geldi fakat biraz bekliyor tekrar kendini kapatıyor tekrar yazılımı yeni baştan yükleyip birdaha deneyeceğimYazılımı deneyip sonucu yazın.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
OK tuşu ile yüklenecek
geldikten sonra yazılım yükseltme yapsam olurmu acabayazılımı yükledim fakat açılmadı. Fişi tekrar çıkartıp taktım kırmızı ışık yanıp sönüyor tv açılmıyor. biraz bekledikten sonra geldi fakat biraz bekliyor tekrar kendini kapatıyor tekrar yazılımı yeni baştan yükleyip birdaha deneyeceğim
Tekrar yükleme sonrası tv çalıştı mı?yazılımı yükledim fakat açılmadı. Fişi tekrar çıkartıp taktım kırmızı ışık yanıp sönüyor tv açılmıyor. biraz bekledikten sonra geldi fakat biraz bekliyor tekrar kendini kapatıyor tekrar yazılımı yeni baştan yükleyip birdaha deneyeceğim
geldikten sonra yazılım yükseltme yapsam olurmu acaba
biraz bekleyince tv geliyor ve kurulum ayarlarını yaparken kendikendine kapanıyorTekrar yükleme sonrası tv çalıştı mı?
Kurulum yapmadan kumanda üzerindeki source tuşuna basıp tv yi scart veya hdmi konumuna alıp bekleyin kapanmaz ise ana kart arızalıdır.biraz bekleyince tv geliyor ve kurulum ayarlarını yaparken kendikendine kapanıyor
hdmi a aldım bekledim yinede kapandı. power da mı problem var acabaKurulum yapmadan kumanda üzerindeki source tuşuna basıp tv yi scart veya hdmi konumuna alıp bekleyin kapanmaz ise ana kart arızalıdır.
Her iki karttan da olabilir.hdmi a aldım bekledim yinede kapandı. power da mı problem var acaba