Obilinemez
Yeni Üye
Merhabalar ustalarım. Vestel 22FA5100 tv nin anakartını değiştirdim 17MB82S. Yeni gelen kartı taktım
Şöyle bir görüntü var sanırım yazılım sorunu var. Rica etsem yarımcı olacak ustam var mı?
Ustam Öncelikle çok teşekkür ediyorum. Gönderdiğiniz yazılımı yükledim ama sonuç gene değişmedi.Yazılım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Eski, yeni her iki ana kartın net resmini buraya ekleyiniz.
Ana parçalar uygun görünüyor smd parça diziliminde farklılıklar olabilir onları resimden seçebilmek zor eski karta anten kablosundan yağmur suyu gelmiş su panele de akmış mı kontrol ettiniz mi?![]()
Ustam bu söktüğüm.
![]()
Ustam bu yeni aldığım zaten bağlantıları yapılmış.
Ana parçalar uygun görünüyor smd parça diziliminde farklılıklar olabilir onları resimden seçebilmek zor eski karta anten kablosundan yağmur suyu gelmiş su panele de akmış mı kontrol ettiniz mi?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ustam kontrol ettim her hangi bir su izi lekesi yok.
Kapak etiketine uygun yazılımları vermiştim kendi ana kartında sinyal olmasa bile ayar menüleri vs görüntü var mıydı?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ustam kontrol ettim her hangi bir su izi lekesi yok.
Maalesef onda da yoktu ustam. Sanırım panelde de sorun var. Ustam desteğin için çok teşekkür ederim.Kapak etiketine uygun yazılımları vermiştim kendi ana kartında sinyal olmasa bile ayar menüleri vs görüntü var mıydı?
Rica ederim panelden başka bir şey kalmamıştı.Maalesef onda da yoktu ustam. Sanırım panelde de sorun var. Ustam desteğin için çok teşekkür ederim.
Abi bende Vestel AIO ONYX EKO var, arkasında TV anten girişi var,kumanda yok, ne tavsiye edersinizYazılım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Arka kapaktaki etiket resmini buraya ekleyin fakat o anten girişi hatırladığım kadarıyla uhf / vhf bandında eski sistem çatı antenleri ile yayım yapan kanallar içindi. Maalesef günümüzde pek kullanılmıyor.Abi bende Vestel AIO ONYX EKO var, arkasında TV anten girişi var,kumanda yok, ne tavsiye edersiniz