By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 16,090
Yüklemenin bitmesi beklenmemiştir.benimde başıma gelmişti vestel güncelleme yaparken tv lerin yazılımlarını bozuyor. 150 kayme para verdım yazılım attılar sonra duzeldi
Yüklemenin bitmesi beklenmemiştir.benimde başıma gelmişti vestel güncelleme yaparken tv lerin yazılımlarını bozuyor. 150 kayme para verdım yazılım attılar sonra duzeldi
Üstadım işlemi yaptım TV açıldı.Elinize emeğinize sağlık sizin gibi kisiler oldukça birçok insan mağdur olmaktan kurtulacaktir
merhaba aynı model aynı arıza bende de var yazılım alabilirmiyimYazılım.
Sonucu yazın.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
kurtarma yazılımı bildirim olarak gönderildi.merhaba aynı model aynı arıza bende de var yazılım alabilirmiyim
![]()
Yazılımları indirmeniz için yetki tanımlıyoruz.merhabalar benimde 22FA5100P 22'' televizyonumda Vestel logosundan sonra ekran kapanıyor yazılımlarınızı açmayı denedim ancak dosyalar açılmadı. güncel olarak atma durumunuz var mı?
![]()
Tertemiz pırıl pırıl orijinal yazılımlarBu modelin yazılım dosyaları genellikle Vestel’in kendi servis kanallarında tutuluyor, yani öyle internetten herkesin indirip paylaşabileceği şekilde bulunmuyor. Elinde olan kullanıcı varsa paylaşabilir ama en güvenilir yol Vestel müşteri hizmetleri ya da yetkili servis üzerinden güncel yazılım talep etmek. Onlar hem model hem de seri numarasına göre doğru versiyonu sağlıyorlar. Alternatif olarak, bazı durumlarda USB üzerinden otomatik güncelleme de mümkün olabiliyor. Televizyonun menüsünde “yazılım güncelleme” seçeneğini kontrol et, eğer destekliyorsa USB’ye uygun yazılımı yükleyip cihazı güncelleyebilirsin. Ama yanlış dosya yüklenirse cihaz tamamen kullanılmaz hale gelebilir, o yüzden özellikle seri numarasına uygun dosyayı Vestel’den istemek en sağlıklısı.
Çok teşekkürler sayenizde televizyonumuz tekrar açıldı. Maalesef Vestel müşteri hizmetlerine ulaştığımızda bu modelin yazılımının olmadığını söylediler.Yazılımları indirmeniz için yetki tanımlıyoruz.
Bildirim çanından kurtarma yazılımı sayfası linkine erisebilirsin.