Merhabalar. Vestel mb96 TV var. Ama sinyal gelmiyor bir türlü formda yaİlan herşeyi denedim manuel atamak, yazılım yükseltmesi vs. Harici uydu alıcı taktım başka TV de çalışan cihaz bu TV de sinyal yok diyor.Çok teşekkür ederim, tüm kanallar geldi.
Merhabalar.Eski frekanslar çünkü.
Kurulum > Manuel arama kısmına gelip aşağıdaki frekanslarla şebeke araması yaptırmanız lazım.
12380 V (Dikey) 27500
12423 H (Yatay) 30000
Merhabalar. Vestel mb96 TV var. Ama sinyal gelmiyor bir türlü formda yaİlan herşeyi denedim manuel atamak, yazılım yükseltmesi vs. Harici uydu alıcı taktım başka TV de çalışan cihaz bu TV de sinyal yok diyor.Eski frekanslar çünkü.
Kurulum > Manuel arama kısmına gelip aşağıdaki frekanslarla şebeke araması yaptırmanız lazım.
12380 V (Dikey) 27500
12423 H (Yatay) 30000
DiseqC ayarını kontrol edin.Merhabalar. Vestel mb96 TV var. Ama sinyal gelmiyor bir türlü formda yaİlan herşeyi denedim manuel atamak, yazılım yükseltmesi vs. Harici uydu alıcı taktım başka TV de çalışan cihaz bu TV de sinyal yok diyor.
O ayarların hepsini yaptım ama bir türlü uydu sinyalini almıyor. Onun haricinde düzgün çalışıyor. Netfliks i izliyorum sadece uydu kanalları gelmiyor.DiseqC ayarını kontrol edin.
Merkezi sistem ise kurulumu DiseqC seçip, birinci sıraya Türksat'ı koymanız lazım.
Eskiden çalışıp şimdi çalışmama durumu varsa önce kablo kontrol edilmeli.
Kablo ile başka cihaz çalışıyorsa, sorun TV'dedir.
Anakart ve besleme kartı üzerinde kontroller yapılmalı.
Eliniz yatkın değilse bir tamirciye veya servise götüreceksiniz.
Tv yi komşunuzda deneyin sorun devam ediyorsa anakart değişecekO ayarların hepsini yaptım ama bir türlü uydu sinyalini almıyor. Onun haricinde düzgün çalışıyor. Netfliks i izliyorum sadece uydu kanalları gelmiyor.
Komsumun TV sini evde denedim çalışıyor. Ana kart değiştirmiştim deneyerek almıştımTv yi komşunuzda deneyin sorun devam ediyorsa anakart değişecek
Tesisatta sorun yoksa TV'de sorun vardır.O ayarların hepsini yaptım ama bir türlü uydu sinyalini almıyor. Onun haricinde düzgün çalışıyor. Netfliks i izliyorum sadece uydu kanalları gelmiyor.
Kabloda kısa devre yoksa aldığınız anakartta bir sorun olabilir.Komsumun TV sini evde denedim çalışıyor. Ana kart değiştirmiştim deneyerek almıştım
Yukarıda bir arkadaş cevaplamış biraz geç gördüm mesajı. DiseqC ayarları ile de oynadım. Ayarlarda direct uydu olarak seçili idi. DiseqC olarak değiştirince sinyal geldiMerhabalar. Vestel mb96 TV var. Ama sinyal gelmiyor bir türlü formda yaİlan herşeyi denedim manuel atamak, yazılım yükseltmesi vs. Harici uydu alıcı taktım başka TV de çalışan cihaz bu TV de sinyal yok diyor.
Merhabalar.
Merhabalar. Vestel mb96 TV var. Ama sinyal gelmiyor bir türlü formda yaİlan herşeyi denedim manuel atamak, yazılım yükseltmesi vs. Harici uydu alıcı taktım başka TV de çalışan cihaz bu TV de sinyal yok diyor.
Kaplo, LNB, çanak. Konrol etmelisin. Bir a normallik yoksa çanak yönü değişmiş olabilir.Merhabalar. Vestel mb96 TV var. Ama sinyal gelmiyor bir türlü formda yaİlan herşeyi denedim manuel atamak, yazılım yükseltmesi vs. Harici uydu alıcı taktım başka TV de çalışan cihaz bu TV de sinyal yok diyor.
Merhabalar.
Merhabalar. Vestel mb96 TV var. Ama sinyal gelmiyor bir türlü formda yaİlan herşeyi denedim manuel atamak, yazılım yükseltmesi vs. Harici uydu alıcı taktım başka TV de çalışan cihaz bu TV de sinyal yok diyor.