By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,842
İkisine de olur.hocam 2 adet giriş var biri alta biri üste hangisine takalım
İkisine de olur.hocam 2 adet giriş var biri alta biri üste hangisine takalım
Bu kart en riskli kartlardan birisidir,(MB95, MB95M) ,çabuk çöker ve geri dönmek hemen hemen zordur.Yani flashını dışardan yüklemek gerekir.Tvnin bu hale gelmesinin nedeni nedir,bir yerden veya buradan yazılım mı yüklendi acaba?Abi merhaba tv açılıyor vestel logosu geliyor sonra ışık yanıp sönüyor full kurtarma yazılım lazım yardımcı olurmusunuz anakart mb95m model no: smart 42pf7175 42led tv
Evet abi yazılım yüklemeye çalışmıştım youtube için ama maalesef böyle olduBu kart en riskli kartlardan birisidir,(MB95, MB95M) ,çabuk çöker ve geri dönmek hemen hemen zordur.Yani flashını dışardan yüklemek gerekir.Tvnin bu hale gelmesinin nedeni nedir,bir yerden veya buradan yazılım mı yüklendi acaba?
Hımm,keşke sorsaydın sevgili astek2081,tahmin etmiştim zaten okuyunca.Bakalım sevgili dostum By_Trol yarın bir yazılım verebilecek mi,ama dediğim gibi en riskli karttır bu kart,toparlanamama ihtimali daha yüksektir ama bakalım artıkEvet abi yazılım yüklemeye çalışmıştım youtube için ama maalesef böyle oldu
İnşallah şansımız yolunda gider abiHımm,keşke sorsaydın sevgili astek2081,tahmin etmiştim zaten okuyunca.Bakalım sevgili dostum By_Trol yarın bir yazılım verebilecek mi,ama dediğim gibi en riskli karttır bu kart,toparlanamama ihtimali daha yüksektir ama bakalım artık
YazılımAbi merhaba tv açılıyor vestel logosu geliyor sonra ışık yanıp sönüyor full kurtarma yazılım lazım yardımcı olurmusunuz anakart mb95m model no: smart 42pf7175 42led tv