E
emsalsiz21
Yeni Üye
- 23 Eki 2020
- 16
- 29
merhaba 17mb82s anakart taktım ekran ters yardımcı olabılecek varmı bendekı panel kodu ındırdıgım dosyada yok
Takılan kartın üzerindeki etiketin fotosunu paylaşmalısın,hangi kart vardı da mb82 takıldı ,ayrıca arka kapak açıksa metal kısımdaki etiketin de fotosunu çekip yaynlamalısın ,yani hem yeni kartın hem de metal kısımdaki etiketimerhaba 17mb82s anakart taktım ekran ters yardımcı olabılecek varmı bendekı panel kodu ındırdıgım dosyada yok
PANEL KODU BUDUR BULAMIYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ
Takılan kartın üzerindeki etiketin fotosunu paylaşmalısın,hangi kart vardı da mb82 takıldı ,ayrıca arka kapak açıksa metal kısımdaki etiketin de fotosunu çekip yaynlamalısın ,yani hem yeni kartın hem de metal kısımdaki etiketi
seri no paylaşınız
Açıklama yetersiz sökülen ana kart mb? Mb82 ise tv arka kapak etiket resminin tamamını buraya ekleyin.
BU KARTI TAKTIM EKRAN TERS VE BULANIK YARDIMCI OLURMUSUN HANGI PANEL KODUNU ATMAM LAZIM
YARDIMCI OLURMUSNUZ PONAEL YAZILIMI ICIN
Google translate:
BU KARTI TAKTIM EKRAN TERS VE BULANIK YARDIMCI OLURMUSUN HANGI PANEL KODUNU ATMAM LAZIM
YARDIMCI OLURMUSNUZ PONAEL YAZILIMI ICIN
Açıklama yetersiz sökülen ana kart mb? Mb82 ise tv arka kapak etiket resminin tamamını buraya ekleyin.
BU OLMADI USTAMGoogle translate:
Acelesi olduğunu anladım. Göndermesi gerekir.
Panel profile
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
MB8X ailesi için;
ARKA KAPAK ETİKETİ BUDUR BIR TURLU BULAMADIM PANEL YAZILIMINI ESKİ KART MB82S DİR UYDUSUZ KART YENI TAKTIGIM UYDULU AMA EKRAN TERS
BU OLMADI USTAM
Panel yazılımı verildi bildirime bakın yazılımın olduğu bölümde yükleme açıklaması da var.
ARKA KAPAK ETİKETİ BUDUR BIR TURLU BULAMADIM PANEL YAZILIMINI ESKİ KART MB82S DİR UYDUSUZ KART YENI TAKTIGIM UYDULU AMA EKRAN TERS
BU OLMADI USTAM
indirme olmuyor diyorki bu özledir yetklinin izin vermesi gerekiyorPanel yazılımı verildi bildirime bakın yazılımın olduğu bölümde yükleme açıklaması da var.
lütfen yardımcı olun indirme olmuyor yetkiniz yoktur diyorPanel yazılımı verildi bildirime bakın yazılımın olduğu bölümde yükleme açıklaması da var.
Yazılım tekrar verildi bildirimi kontrol edin.indirme olmuyor diyorki bu özledir yetklinin izin vermesi gerekiyor
lütfen yardımcı olun indirme olmuyor yetkiniz yoktur diyor
usta seni çok uğraştırdım ama yine indirmeye yetkin yok diyorYazılım tekrar verildi bildirimi kontrol edin.
indiremedim bir türlüSota üstat yetki hatasını kontrol eder misin.
Tekrardan kontrol edin.indiremedim bir türlü