vestel 17mb81-2 yazılım

Link pasife düşmüş tekrar paylaşır mısınız?

iki tane usb belleği algılamadı, sizce anakartta mı sorun vardır yoksa besleme kartında mı?

cihaz açıkken usb belleği taktığınızda medya player geçiyorsa algılıyordur. usb bellek fat32 olmalı

@teknovest,
Ustam merhaba.
VESTEL P201 model televizyonum var, 500gb bir HDD üzerinden bu televizyonda film izlerdim. Farkettim ki, filmlerin bazı formatlarını(genellikle .mkv) hiç göremiyor, yani filmin durduğu klasörü boş gösteriyor. Yazılımı eski olduğundan herhalde diyerek internetten bir yazılım indirdim ve 2gb kapasiteli FAT32 formatlı fleş yardımıyla yazılımı yükledim. Tabii ki bu işlemden sonra görüntü hopplamaya, zıplamaya başladı. Ne yapabilirim, ustam, acaba durumu düzeltebilecek bir yazılım paylaşabilirmisiniz? Yardım için bazı görselleri ve o yüklediğim yazılımın linkini paylaşıyorum:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

WP_20190707_13_47_56_Rich_LIa594d78dd41b2c94.jpg
WP_20190707_13_47_28_Rich_LIb580ebae89ff4146.jpg
WP_20190707_13_47_35_Rich_LI18402d414f0d31b6.jpg

Galiba link yanlış olmuş, işte doğru link:

SN: 6932581 200809

@Cagri Guyjov, cihazınız ihraç olabilir yazılım bilgisine ulaşılmıyor.

й вот котерис еже протоУ мен

link teki dosyayı zip ten çıkartın klasörle birlikte boş flash belleğe yükleyin sonra tvye takın. servis menüsünde usb operation üstünde 2-3 kez kumandanın ok tuşuna basın sonra kumandadan kapatma tuşu ile cihazı stanby alın bu arada stand by ledi yanıp sönücek sabit yandıktan sonra tekrar cihazı açın.

shadowmask34

ustam dediğiniz gibi yapım ama yine anı cihaz

Geri
Üst Alt