Merhabalar, hocam kolay gelsin televizyon standby ışı yanıp sönüyor ses var görüntü yok, 17MB110S anakart, Seri No: 8051168 800319, Panel: VES430UNDL-2D-N12 için yazılıma ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz teşekkür ederim
Ömer Genç MasterMerhabalar
Toshiba 55UL2163DT Modeli
Herşeyi orijinal anakart değişmedi
Panel değişmedi.
Sorun kırmızı ışığı yanıp sönüyor
İlginize teşekkürler
![]()
![]()
![]()
![]()
Panel profile. Try the software at your own risk.Merhaba arkadaşlar iyi çalışmalar bir tv için panel yazılımına ihtiyacım var Anakart değişti Eski kart 17MB211 yeni kart 17mb181tc panel renkleri karışık geliyor yönü düzgün durumda resimler ektedir.
Teşekkürler
![]()
![]()
![]()
Google translate:Merhaba Malesef olmadı pq dosyasını almaya çalıştım ekte yükledim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
![]()
![]()
Gönderdiğim ilk profil fotoğrafı böyle mi görünüyor ????. # 38.072 ???Son gönderdiğiniz dosya yükledim görüntü ters geliyor ve düzelme olmadı
![]()
![]()
Google translate"Kolay gelsin. TV de ses var, görüntü yok. Yazılım denemek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi çalışmalar.
![]()
![]()
![]()
Tv'den ses gelirken fenerle ekranı kontrol edin görüntü olduğunu göreceksiniz.Kolay gelsin. TV de ses var, görüntü yok. Yazılım denemek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi çalışmalar.
![]()
![]()
![]()
Gönderdiğim ilk profil fotoğrafı böyle mi görünüyor ????. # 38.072 ???