Vavoo_tv ile yüzlerce kanalı ücretsiz izleyin.

A.Bozoğlu

Süper Üye
Puan 93
Çözümler 0
A.Bozoğlu
Arkadaşlar merhaba Belki bilenler vardır fakat bilmeyenler için vavoo tv adlı bir uygulama var, bu uygulama üzerinden çeşitli platformlar vasıtası ile yüzlerce yerli ve yabancı kanalı ücretsiz izleyebilirsiniz. Nasıl yapıldığını ve indirme linklerini paylaşıcam şimdi sizlere.

Öncelikle aşağıdaki linkten vavoo_tv programını, Kullanmış oluğunuz cihaz için indiriyorsunuz.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Uygulamayı indirip kuruyoruz ve açılışta karşımıza aşağıdaki gibi bir ekran geliyor.
QLZjgG.png

Resimde gösterdiğim bölüme tıklıyoruz.

Wq1j4E.jpg

Şimdi Açılan pencerede ilgili kısmı resimdeki gibi değiştirip kaydediyoruz.

36YkNj.jpg

Evet program Artık kullanıma hazır, keyifli seyirler.

oXrJ3k.png

lqvAjb.png

V9vjar.png

nQL4Ml.png

v6n356.png

Programın arayüzü Türkçe olmuyor mu Alper?
Bir de kullanırken sık sık donuyor.

Programın arayüzü Türkçe olmuyor mu Alper?
Bir de kullanırken sık sık donuyor.
Türkçe arayüz ekleniyor, youtubede anlatım mevcut. donma internet hızı ile alakalı olabilir.

Vavoo.tv yerine vavoo.to yapın Türk yayınları donmaz

Bundle Android uygulama da genelde bir iki günde kullanılamaz hale geliyor. Windows uygulamasında ise çalışıyor ilginçtir ki.

Vavoo değilde bir dünya var donmayan link

"Uygulama düzgün olarak başlatılamadı.(0x000007b).Uygulamayı sonlandırmak için Tamam düğmesini tıklatın". HATASI çıkıyor sürekli.Ne yaptımsa kuramadım.Windows için olanını indirdim.Sistemim win 7 ultimate..

Ben tekrar kaldırdım. Zaten Ip TV Pro kullanıyorum ve tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor.
Kardeş iptv Pro smart tvdemi kullanıyorsun ücretlimi ücretsizmi ip tv Pro bu vavoo tv uygulamasıda smart tv uygulamasımı bulamadımda uygılamalırn içinde

Geri
Üst Alt