Vatan Bilgisayar Stok Temizliği

Sota

Root
Ayın En Aktif Üyesi
Puan 113
Çözümler 4
Sota
VatanBilgisayar teşhirdeki ürünlerini indirimli olarak satışa sundu. Bulduğunuz ilde stok yoksa başka ildeki ürünü satın alıp getirtebilirsiniz.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

İnadına da paranın olmadığı zamanda yaparlar böyle şeyleri:rant1:sopa1

1milyoncuk canım rabitelli ustaya koymaz bile :haha1:hihi:haha:bye

Sota
Gibi gibi :sirit

osmanke
Valla abi çok can yaktı be. Benimki dükkandan daireye dönüyor. Hem dükkanım gidiyor, hem de diğer daireler yarısı bizden kampanyasından 1750000 alırken ben 875 alıyorum. Dolayısıyla millet 500-600 bine daire sıfırlarken, bana 3.500.000 küsür gibi bi hesap çıkıyor metrekare görece büyük olduğu için. 875 düşünce de 2.800.000 civarı ödemem gerekiyor. Noterde bunun %30'unu istiyorlar. Gari siz hesaplayın...

2. Ödeme temel atılırken. Onun için de arabayı satmak zorundayım galiba:haha
Gülüyorum ağlanacak halime.

Allah yardımcın olsun kardeşim malesef bu işler böyle dükkan olunca ticariye giriyor biliyorsun onuda sağolsunlar başımızdakilere bire dört istiyorlar sonra bizde böyle işte ağlanacak halimize gülüyoruz malesef bizde,de durum farklı değil hani birde diyorlar,ya yarısı bizden kimi kandırıyorsun,ki hemen ödeme olmuyor sadece zamanı gelince hemen şak diye o parayı istiyorsun devlete ödediğin ayrı mütehatite ödediğin ayrı her halukarda milletin sırtına biniyorlar sen istediğin kadar çabala bide bina bittikten sonra tapu masrafı var üstüne extra bizde yılbaşından önce bir intikal olan bir dairemiz vardı sırf onun tapu masrafı 100,000tl oldu biz ödedikten sonra birde zam geldi tapu masraflarına yüzde 25 mi neydi şimdi tam bilemicem neyse allah herkesin yardımcısı olsun bu zaman,da bir daire,dükkan sahibi olmak kolay değil fiatlar aldı başını gidiyor allah sonumuzu hayır eylesin inşallah. selam ve sevgilerimle.

Geri
Üst Alt