K.Ko19
Yeni Üye
- 17 Eyl 2020
- 46
Arkadaşlar merhaba,
Oturmuş olduğum dairenin kombisi Vaillant marka.
Doğalgazı açtırdık ve kullanmaya başlayalım dedik ama videoda göreceğiniz gibi tık tık tık tık sesleri hiç bitmiyor. Kombi açık olduğu sürece bu sesler daimi olarak devam ediyor. Su alacağımız zaman bu ses gidiyor ve su alma işimiz bittiği an tekrardan devam ediyor. Ekranda ise her hangi bir uyarı yada hata verdiğini görmedim. Zaten videoda çok net bir şekilde görünüyor.
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan, abilerden yardım alabilirsem çok sevinirim.
Video:
Bilgileri:
İçi:
Sorun Çözümü için;
Saygılarımla..
Oturmuş olduğum dairenin kombisi Vaillant marka.
Doğalgazı açtırdık ve kullanmaya başlayalım dedik ama videoda göreceğiniz gibi tık tık tık tık sesleri hiç bitmiyor. Kombi açık olduğu sürece bu sesler daimi olarak devam ediyor. Su alacağımız zaman bu ses gidiyor ve su alma işimiz bittiği an tekrardan devam ediyor. Ekranda ise her hangi bir uyarı yada hata verdiğini görmedim. Zaten videoda çok net bir şekilde görünüyor.
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan, abilerden yardım alabilirsem çok sevinirim.
Video:
Bilgileri:
İçi:
Sorun Çözümü için;
Vaillant Kombi Tık Tık Tık Sesler Hiç Kesilmiyor (Çözüldü)
Arkadaşlar merhaba, Oturmuş olduğum dairenin kombisi Vaillant marka. Doğalgazı açtırdık ve kullanmaya başlayalım dedik ama videoda göreceğiniz gibi tık tık tık tık sesleri hiç bitmiyor. Kombi açık olduğu sürece bu sesler daimi olarak devam ediyor. Su alacağımız zaman bu ses gidiyor ve su alma...
tavsiyeforumu.com
Saygılarımla..
Son düzenleme: