M
MisterAlgos
Yeni Üye
- 11 Ağu 2024
- 32
Olur hocam nasıl isterseniz.Konuyu "çözüldü" olarak işaretliyeyim mi yoksa daha dursun mu M MisterAlgos
Olur hocam nasıl isterseniz.Konuyu "çözüldü" olarak işaretliyeyim mi yoksa daha dursun mu M MisterAlgos
Olur hocam nasıl isterseniz.
Daha kötü bir örnek vereyim de için rahatlsınBöyle gözüküyor biraz ISO ayarlarıyla oynayınca garip oldu ama hemen hemen bu şekilde yani.
Önden: (Büyütünçe daha net gözüküyor)
Çapraz:
Beni taaaa 1982 lere götürdün mübarek "pavyon gibi" derkenDaha kötü bir örnek vereyim de için rahatlsın
Benim bilgisayar monitörü, 165 Hz, VA panel. Maşallah pavyon gibi
Bir kuple Tüdanya verirdim ama konu dağılmasınBeni taaaa 1982 lere götürdün mübarek "pavyon gibi" derken
Daha kötü bir örnek vereyim de için rahatlsın
Benim bilgisayar monitörü, 165 Hz, VA panel. Maşallah pavyon gibi
Sağdaki de 2014 model, kenardan aydınlatmalı Samsung marka eski televizyonum. Kullanım ömrü 20.000 saat oldu sanırım, halen çalışıyor ve aktif olarak kullanılıyor. Yerel karartması olmadığı için sizin televizyona benzer bir durumu var karanlıkta.
Gündüz hali, gece daha kötüVallahi VA demesen IPS derdim direkt bu ne böyle.
Işık sızması fazla ise çok etkisi olmaz, 10-20% ancak faydası olur.arka aydınlatma çok açık... kısılırsa düzelir...
siyahları düzeltebilir... griler siyahlaşsın yeter...Işık sızması fazla ise çok etkisi olmaz, 10-20% ancak faydası olur.