Dostum şuan video hem çalışıyor hem sana yazıyorum bende sorun yok sende internet gitmiş olabilirmi acabaÇok güzel ama youtubeden kopyala yapıştır yapıldığından linkler hata veriyor,bence linkleri youtubeden açıp foruma verilse daha iyi olur
Çok güzel ama youtubeden kopyala yapıştır yapıldığından linkler hata veriyor,bence linkleri youtubeden açıp foruma verilse daha iyi olur
Dostum şuan video hem çalışıyor hem sana yazıyorum bende sorun yok sende internet gitmiş olabilirmi acaba
Haaha yahu dostum işte bende aynını dedim ama aslında video çalışıyor ama sen hata veriyor diyorsun bende burdan açıyorum hata vermiyor hangimizde hata bilmiyorumSenin uykun gelmiş artık mübarek ,ben video çalışmıyor demedim ki
Linux üzerinde hata verebilir.Haaha yahu dostum işte bende aynını dedim ama aslında video çalışıyor ama sen hata veriyor diyorsun bende burdan açıyorum hata vermiyor hangimizde hata bilmiyorum
Hata sende ,linkleri kaldırdım çünkü göremiyorsun ,bak orjinal görüntüyü atayım sana,bozuk olduğundan kaldırdım linkleri ,sağ yanda "moderatör tarafından düzenlendi" yazıyor yaHaaha yahu dostum işte bende aynını dedim ama aslında video çalışıyor ama sen hata veriyor diyorsun bende burdan açıyorum hata vermiyor hangimizde hata bilmiyorum
Linux üzerinde hata verebilir.
Windows da test ettim sorun yok.
Emmi sorun var diyor ama
Emmi gizli tarayıcı kullanma hata vermez
Ben bunu ilk paylaşıldığında telde açtım Emmi sorun yoktuHata sende ,linkleri kaldırdım çünkü göremiyorsun ,bak orjinal görüntüyü atayım sana,bozuk olduğundan kaldırdım linkleri ,sağ yanda "moderatör tarafından düzenlendi" yazıyor ya
Ben de ipte açayım dedim ama ip koptuBen bunu ilk paylaşıldığında telde açtım Emmi sorun yoktu