P
Pitbull
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Üyeliğimin kalıcı olarak silinmesini talep ediyorum.
Hayırdır hocam sorun nedir ? Neden üyeliğinizi sildirmek istiyosunuz ?
Son konumu açtım. Forum mesajlarım kalabilir. Aynı nick ile başka bir platformda devam edeceğim. Nickimin platformda tek olması tarafındayım.Üyeliğini sildirmek isteyen üyelerin talebini kabul edebiliyoruz fakat forum mesajlarınız kalacaktır.
Bir durum mu oldu?
çok saçma bence pitbull benim bildiğim kadarıyla müzik ile uğraşan sanatçı, şimdi ben pitbulu tanıyorum kendisine sms atacağım dava açsınTalebiniz üzere hesabiniz silinmistir.
Talebiniz üzerine hesabınız silinmiştirçok saçma bence pitbull benim bildiğim kadarıyla müzik ile uğraşan sanatçı, şimdi ben pitbulu tanıyorum kendisine sms atacağım dava açsın
hayırdır dayımın çocukları adminlere kafa atıoTalebiniz üzerine hesabınız silinmiştir
Yarın bende sana kafayı gömecem.hayırdır dayımın çocukları adminlere kafa atıo
Yarın bende sana kafayı gömecem.
Aksama Ceyhana uğrayacağım.
Kaybolma biryerlere.
hitler düşük kaçta gelecen evdeyim biryere gittim yok biz evciliz bilion evden maksimum wc ye kadar gidebiliyorum. ben kurbiye mafyasıyım corona ya dikkat et gelirken
boş sevmem bundan kovayla içsek nolur, ayrıca caiz değildir. şut severim şutcuyuz barcelona real madriddd alexis sanches linonel messi de az şut atmadıkCorona'yı da alıp gelecekmiş.