Üye Terfi Sistemi

Üye Terfisi hangi şarta göre belirlenmeli

• Kullanılan toplam oy
    313
  • Anket kapatılmış .
N Çevrimdışı

nabermoruk

Yeni Üye
7 Ara 2019
3
24
bug mı vaaar, ironiyi mi anlamadım?
ironi yoksa eleştiri nerde? eleştiri yoksa bu alıntı niye?
bu bi dolanayım bakayım, başka yerlere başka şeyler yazan mı oldu ki?
yok olmadı istediğim yazılım linki dosyasını inderemiyorum bu telfi sisteminden dolayı bu postu görmeniz içiçn beğen meniz gerekiyor diyor ama nereyi beğenceğimi bilmiyorum ?

B Çevrimdışı

Bratan 

Süper Üye
8 Kas 2018
908
44
Mesajlar 266 Tepkime puanı 248 Puanları 43 Takipçiler 1:hmm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mesaj duzenlemesinde sinirlama var.
Mesala bronz grupta 120dk olmasi gerekir.

bu sekilde benimde hosuma gitmiyor ama mecbur bırakıldik. (kendini bilmez uyeler tarafindan)

bugün gerekli girişimi yaptim. olur olmaz emin degilim.
proje su tum uyelerin mesaj duzenlemesi acik olacak.
mesaj duzenlenmesi yapıldığında
mesaj yonetim tarafından kontrol edilip onaylandiktan sonra yayilanacak.
düzenleme acik olsada süre siniri islem talebine göre olsa mesela günde 3 düzenleme maksimum

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
Mesajlar 266 Tepkime puanı 248 Puanları 43 Takipçiler 1:hmm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

düzenleme acik olsada süre siniri islem talebine göre olsa mesela günde 3 düzenleme maksimum
mesajini duzenlemesi icin herkese belirli sure verilecek.
asagida belirttigim özellik icin yazilim geliştirilmesi gerekiyor
"sure bittikten sonra
mesejlarini değiştirmek isterse
mesaj değişikliğini yapinca değişim hemen yansimayacak
yonetimin onayina dusecek.
yonetim onay verirse mesaj değişimi olacak."

ERSAN.NET Çevrimdışı

ERSAN.NET 

Aktif Üye
19 Haz 2019
179
41
anketi kaçırmışım :) ancak bu ankete cevap veremeyeceğim anlamını taşımıyor. :haha
bence mesaj sayısı yüksek olanın olması lazım. ancak kaliteyi ön planda tutmak için ise de beğeni sayısı önem arz ediyor. hatta beğeni ön planda olursa paylaşımlardaki kalite artar, insanlar yazdığı mesajlardan dolayı beğeni alarak etkileşimi arttırmış olur. bunun ikisi de çok önemli olduğunu düşünüyorum. sonuç olarak: mesaj olmadan beğeni olamayacağı için uyduk imama diyoruz ve ankete katılmış olsaydım da aynı sonuç olacakmış o yüzden üzülmedim :clap

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
anketi kaçırmışım :) ancak bu ankete cevap veremeyeceğim anlamını taşımıyor. :haha
bence mesaj sayısı yüksek olanın olması lazım. ancak kaliteyi ön planda tutmak için ise de beğeni sayısı önem arz ediyor. hatta beğeni ön planda olursa paylaşımlardaki kalite artar, insanlar yazdığı mesajlardan dolayı beğeni alarak etkileşimi arttırmış olur. bunun ikisi de çok önemli olduğunu düşünüyorum. sonuç olarak: mesaj olmadan beğeni olamayacağı için uyduk imama diyoruz ve ankete katılmış olsaydım da aynı sonuç olacakmış o yüzden üzülmedim :clap
1. mesaji oku :sopa

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Geri
Üst Alt