akn kalktı kardeşTelekom kota getirdi sanırım. Diğerleri de öyle yapacak galiba.
100 megabit verebileceğinin garantisi var mı acaba?
fren yap O zamanGaza Gelıyorum Fecı Sekılde
YAPAmısınTürknet geçen arayıp 80 kusur liraya altyapım 87 mgbit destekliyor bu kadar alabilirsiniz dedi. bizim hız sunucumuz 100 mgbit dedi. Aynı milleniyom internet gibi akn kota vs yok
akn kalktı kardeş
Maalesef Yapa kapsamında degılım. Bınamızda Turktelekom Fıberoptık Baglantısı Var yanı 100mbit Baglantı alabılırım.Ben Türknet kullanıyorum. 35 Mbps 65 TL tavsiye ederim. Yapa varsa aynı fiyata 100 Mbps alırsınız, yoksa 79,99'a hattın desteklediği en yüksek hızı veriyorlar.
Referans kodu bırakayım ben düşünürseniz
Telefondan üyelik: JSN13VN22JTH
Site üzerinden:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
diyecektim.TT kotalı tarife getirdi benim bildiğim?
Ben Superonline Fiber kullanıyorum.
yapa olmadan verilmiyor 15 tl fazla ödenince desteklediği kadar veriliyormuş sadece upload 4 üstü verilmiyormuşMaalesef Yapa kapsamında degılım. Bınamızda Turktelekom Fıberoptık Baglantısı Var yanı 100mbit Baglantı alabılırım.
derken....................................????????????İkiside değil :P
Yaklasik 3 yil 25mbit 50gb tarifesi kullandim.
Son 1 yil taahhütsuz sekilde.
Akn dolunca 16mbit düşüyordu.
24mbit dusurmek icin cok takla attirlar ama yemedi. 25mbit direttim. Taki 1ocakta akn kalkip sinirsiz tarifeler yuksek fiyatli gelecegini gorunce kadar.
Bugun 50mbit 100gb akn 24ay taahhüt verdim.
Akn dolunca gene 16gb dusecek.
1. Senegi uygulama sanslari yok
Direk btk sikayeti yapistiririm.