Seninde eline sağlık emmi, müsait zaman kategorilere icon eklemesi yapacağım.Bu arada bir de dediğim gibi "İcone" eklersen sevinirim
Istediğiniz bölümleri oluşturdumsağolsun dönüş yaptı, bakalım hayırlısı olur inşallah güzelim tavsiye forum hakkında iyi olacak kanısındayım
ellerine emeklerine sağlık sevgili ahmet admin'im
sevgili dostum sungate titan konularını ilgili bölüme taşımamışın henüz ? hayırdırOhoo ,taşındı bile
Buraya kadar okudum heyecan yaptım bir an. Az kalsın çıkartıyordum emektar dm500üZamanın da bi dm500 üm vardı cc cam habire server at bigün maç izliyorum
Buraya kadar okudum heyecan yaptım bir an. Az kalsın çıkartıyordum emektar dm500ü
Sizinde elinize sağlık.ellerine emeklerine sağlık sevgili ahmet admin'im
bu duruma gurubumuz da çok memnun oldu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sevgili dostum sungate titan konularını ilgili bölüme taşımamışın henüz ? hayırdır
Haydaaaa,gecenin 03:30zundan 04:00 kadar taşıdım bir çok sungate konusunu ,onu görmedin de ,bunu mu gördün "hayırdır" diyorsun sevgili OMEGA ,üstelik benim gece girdiğimi tüm forum biliyor,ilk taşınanlar "sungate" idi,diğerlerini daha tamamlamamıştım mübarek,üzüldüm şimdi böyle bir cevapla,bari sorduğun "hayırdır" sorusunun altındaki anlamı merak ettim,açılırsa daha anlaşılır olur ,hem ben hem herkes daha iyi anlar sanırımsevgili dostum sungate titan konularını ilgili bölüme taşımamışın henüz ? hayırdır
sevgi saygı kaynaklı bir sitemdi teraspy ardında bir şey arama sevgili abim, sevildiğini biliyorsun??? .Haydaaaa,gecenin 03:30zundan 04:00 kadar taşıdım bir çok sungate konusunu ,onu görmedin de ,bunu mu gördün "hayırdır" diyorsun sevgili OMEGA ,üstelik benim gece girdiğimi tüm forum biliyor,ilk taşınanlar "sungate" idi,diğerlerini daha tamamlamamıştım mübarek,üzüldüm şimdi böyle bir cevapla,bari sorduğun "hayırdır" sorusunun altındaki anlamı merak ettim,açılırsa daha anlaşılır olur ,hem ben hem herkes daha iyi anlar sanırım
Bu arada inan çok üzüldüğümü tekrar belirteyim .
NOT:
Düzenleme yaptım.
sevgili Sota geri bildirim geldikçe iletiyor olacağım, uydu bölümünü biraz canlandırmak iyi olacakSizinde elinize sağlık.
Uydu konularına hakim değilim yapılması gerekenleri özelden yada bu konu altında
Talep ederseniz hertürlü yardima hazırım.
merhaba rs 232 kablo yapmışın eline salık da nasıl yaptını şhemasını yapsan da bi görsek çoook lazım redline ts 40hd için tySota ,ahmet eline sağlık
Merhaba,link ver bakayımmerhaba rs 232 kablo yapmışın eline salık da nasıl yaptını şhemasını yapsan da bi görsek çoook lazım redline ts 40hd için ty