mini cihazlar çok ısındığı için çok çabuk bozuluyor fakat sizinki gibi hdmı girişini yaktığını ben pek görmedim.eğer cihaz garanti kapsamında ise belki tvyide bozduğu için firmadan hasar ücretleri alınabilir.yani sıcak havadan mı uydu alıcıdan değil yani? bende premier uydu alıcı firmasına mail atcaktım
Çin'den ithal cihazlar olduğu için umursayacaklarını sanmıyorum.bende premier uydu alıcı firmasına mail atcaktım
O arıza sebebi uydu alıcı değil kullandığın tv topraklı fiş kullanıyor kullandığın 3 lü priz duvardaki tesisat anten ortak ise başka bir evden kaynaklanan elektrik kaçağında olabilecek durumlar Çin malı deyip makineye kabahat bulmak mantıksız uydu alıcı içinde 12 volt mevcut yanan yere şebeke gerilimi girmiş sigorta bile atmıştır kapı girişinde büyük ihtimal
Evet ,kesinlikle katılıyorum verine cevaplarayıllardır hobi amaçlı amatör olark uydu işiyle uğraşıyorum bu şekil hiç görmedim elektrik tesisatında sorun olabilir.
+1Bu mini uydu alıcıları sıkıntılı oluyor
uydu alıcı ile gelen adaptör yerine
daha kaliteli adaptör alıp onu kullanmak lazım
Bunların ilk scart girişlileri çıkmıştı onlarda çok tv,bozmuştu+1
Ben akrabalarıma öyle yaptırıyorum,ama bu gün öğle üzeri bendeki montage işlemcili cihazı 5.5 volt ile mükemmel çalıştırdım,hatta laptoplardan çıkan pillerle de çalıştırdım(7.4 v) ,yani 12v gerekli değil gibi görünüyor
220 atlamasa dahi,diyodun yanındaki kondansatör kesin şişiyor(çıkıştaki) ,ve 12 yerine daha yüksek volt veriyor,sadece mini uydularda olmuyor bu,android mini cihazlarda da aynısı oluyorBunların ilk scart girişlileri çıkmıştı onlarda çok tv,bozmuştu
7/24 çalışıan tv var her evde 8-10 saat çalışır tv
cihaz küçük adaptör dandik ısınıyor anlık 220 atlıyor tv pert