Uyari yazısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tartar10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tartar10

Aktif Üye
Puan 43
Çözümler 0
tartar10
Ustalar, iyi bayramlar. Vestel 48 ua9300 tv kullanıyorum. Bu gün cnn turk ve habertürk kanallarında şöyle bir uyarı çıkmaya başladı. Çözümü nedir?

20210515_151140b56dbf99d0ad0b33.jpg

Menü ayarlar diğer ayarlar hbbtv kapalı yapın
Yada menü ayarlar gizlilik ayarı hbbtv kapat.

Aynı tarz bi uyarı için konu açacaktım az önce... Samsung marka ama ayarı bulabildim. Teşekkürler.

Tesekkurler

HBBTV şeysi için güvenlik sertifikası 3 gün önce sona ermiş.
Bir tane high-end ama sadece panel olan bir TV yapsın birisi artık! :kiskis

Menü ayarlar diğer ayarlar hbbtv kapalı yapın
Yada menü ayarlar gizlilik ayarı hbbtv kapat.
1 senelik hilevel tv dede 49uhl650 de
ayni sorun var hbbtv kapattim duzeldi 1 senelik tvde bunun olmasi normalmi bunu vestelin cozmesi gerekmiyor mu bunun 1 sene sonra sona erecegini bilmiyormu napcaz simdi servisimi ararmamiz gerekiyor garanti devam ediyo tavsiyeniz nedir

ayni sorun var hbbtv kapattim duzeldi 1 senelik tvde bunun olmasi normalmi bunu vestelin cozmesi gerekmiyor mu bunun 1 sene sonra sona erecegini bilmiyormu napcaz simdi servisimi ararmamiz gerekiyor garanti devam ediyo tavsiyeniz nedir
Samsungta da aynı sorun oluştu. Belki genel olarak gitmiştir. Bilen arkadaşlar aydınlatır bizi :hihi

Her kanalda mı oluyor yoksa belirli kanallarda mı?
TRT'nin Hbbtv servisi çalışıp atıyorum Kanal D'nin ki çalışmıyorsa ona Vestel'in yapabileceği pek bir şey yok.

Sertifika sorunu
Konuyu okuyalım

Geri
Üst Alt