1 senelik hilevel tv dede 49uhl650 deMenü ayarlar diğer ayarlar hbbtv kapalı yapın
Yada menü ayarlar gizlilik ayarı hbbtv kapat.
Samsungta da aynı sorun oluştu. Belki genel olarak gitmiştir. Bilen arkadaşlar aydınlatır bizi1 senelik hilevel tv dede 49uhl650 de
ayni sorun var hbbtv kapattim duzeldi 1 senelik tvde bunun olmasi normalmi bunu vestelin cozmesi gerekmiyor mu bunun 1 sene sonra sona erecegini bilmiyormu napcaz simdi servisimi ararmamiz gerekiyor garanti devam ediyo tavsiyeniz nedir
Her kanalda mı oluyor yoksa belirli kanallarda mı?1 senelik hilevel tv dede 49uhl650 de
ayni sorun var hbbtv kapattim duzeldi 1 senelik tvde bunun olmasi normalmi bunu vestelin cozmesi gerekmiyor mu bunun 1 sene sonra sona erecegini bilmiyormu napcaz simdi servisimi ararmamiz gerekiyor garanti devam ediyo tavsiyeniz nedir
Sertifika sorunu1 senelik hilevel tv dede 49uhl650 de