ütü makınesi olmasada masasını n11,gg gibi sitelerden almayı düşünüyorum.çünkü taşımak için aracım yok.kargonun direk adresıme getırmesını istiyorumBim ve A101 aktuelleri takip edin.
uygun fiyatli urunler siksik geliyor.
aynen ortalama bireşy olsun istiyorum.tabi aralarında fark nedır bılmıyorum.kullanması kolay olsun ve uzun süre dayanıklı olsun yeter.İyi bir şey olsun dersen Philips ve Tefal tavsiye ederim. Ortalama bir şey için Arzum işini görür.
bunun neresi garıbanlık.209 tl de çok ucuz değilKomik ama 1 haftalık araştırma sonucunda aldım. Garibanlık yapacak bir şey yok.
Kullanılabilecek en ucuz ütü malesef o. Daha önce 250 tl ye almış oldugum Philips azur 600 tl olmuş. 150 tl nin altina inerseniz başınız dertten kurtulmaz.ütü makınesi olmasada masasını n11,gg gibi sitelerden almayı düşünüyorum.çünkü taşımak için aracım yok.kargonun direk adresıme getırmesını istiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
aynen ortalama bireşy olsun istiyorum.tabi aralarında fark nedır bılmıyorum.kullanması kolay olsun ve uzun süre dayanıklı olsun yeter.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bunun neresi garıbanlık.209 tl de çok ucuz değil
tefal ütülere baktım 600 t l den aşağıya yokKullanılabilecek en ucuz ütü malesef o. Daha önce 250 tl ye almış oldugum Philips azur 600 tl olmuş. 150 tl nin altina inerseniz başınız dertten kurtulmaz.
fiyatı bayağa uygunmuş.daha önce bizımkılerın kullandığı eski ütüyü kullanacaktım su doldurdum baktım alt tarafından sızıyor.markası bekoZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ben annem bunu aldım 100 liraya fiyat yükselmiş 120 lira olmuş.Ama annem kullandı memnun kablosu esnek yapmışlar dizayn felan gözüme güzel gözükdü ürün f/p ürünü bütçeye göre alınabilir bir bakın derim.
Emekli kurutemizlemeci olarak cevap veriyorum... ben acemiyim bununla ütü yapmayı becerebilirmiyim yani ütü yapacağım çamaşırlara zarar vermeyecek ve hemen ütü yapabilecek birşey arıyorum.birde ütü yaparken ütü bezı kullanmak şart mı?sağlam ütü masasıda önerirseniz memnun olurum.yani iki günde kırılmasını istemıyorum
ben ütü yapmasını bilmesemde çokı nadirde olsa elime ütü almışlığım var genelde yazları ütü yapmak zorunda kalıyorum.çünkü kışın kazak kot falan giydiğimden ütüye gerek kalmıyor.sırf ütü yapmamak için gömlek giymiyorumEmekli kurutemizlemeci olarak cevap veriyorum
400-800 tlye ben şahsen ütü almam,sonuçta elimle üstten tutup,suyunu koyup ileri-geri götürüp duruyorum,otomatik gitmiyor yani Arzumda seramik tabanlıymış ,naylon karışımı fazla kumaşta her ütü kumaşı parlatır,tefalde parlatır, kefalde <-- esprili olsun istedim sadece
Buharsız durumda kullandığında ısı ayarını yüksek ayarlarsan kumaşı her türlü "saratırsın" ,o leke de çıkmaz,ütü yaparken bir yerde uzun tutmayacaksın ki yine kumaş sararmasın,ilk yazdığım gibi gezdirip duracaksın ,tabii bu arada yıkarken de kumaşın etiketine dikkat edeceksin, yazdığı derecenin üzerinde yıkarsan değil tefal ,kefal olsa düzeltemezsin
Sağlam ütü masası olarak metal olanı seç,profili iyi olmalı ,gerçi üzerine çıkıp oturulmayacak ama sağlam olursa yıllarca kullanırsın,masayı aldığında üzerinde ince bir bezle gelir,bir koltukçuya gidip 5-7 mm sünger kestirip üzerine döşe ki, ütü makinası kumaşı daha iyi tutsun ,(sonuçta o da basit bir makina)
Ütüyle işin bittiğinde ütü masasına sertçe koyma ki içindeki rezistansı kopmasın,er ne kadar içi kaplı olsa da mutlaka kopar ,iyi markaya bakmaz, kötü marka gibi elinde kalır ütü,tabanı birleşik olduğundan yeni ütü alman daha mantıklı olur bu durumda,ayrıca işin bittiğinde de içinde su varsa mutlaka boşalt ki kısa zamanda içi kireç dolmasın,
Bu arada herkes sormadan yazayım,evde ütüyü ben yapmıyorum ,hanım yapar,ben bazı kumaşlarda "fikrimi" söylerim sadece
Emekli kurutemizlemeci olarak cevap veriyorum
400-800 tlye ben şahsen ütü almam,sonuçta elimle üstten tutup,suyunu koyup ileri-geri götürüp duruyorum,otomatik gitmiyor yani Arzumda seramik tabanlıymış ,naylon karışımı fazla kumaşta her ütü kumaşı parlatır,tefalde parlatır, kefalde <-- esprili olsun istedim sadece
Buharsız durumda kullandığında ısı ayarını yüksek ayarlarsan kumaşı her türlü "saratırsın" ,o leke de çıkmaz,ütü yaparken bir yerde uzun tutmayacaksın ki yine kumaş sararmasın,ilk yazdığım gibi gezdirip duracaksın ,tabii bu arada yıkarken de kumaşın etiketine dikkat edeceksin, yazdığı derecenin üzerinde yıkarsan değil tefal ,kefal olsa düzeltemezsin
Sağlam ütü masası olarak metal olanı seç,profili iyi olmalı ,gerçi üzerine çıkıp oturulmayacak ama sağlam olursa yıllarca kullanırsın,masayı aldığında üzerinde ince bir bezle gelir,bir koltukçuya gidip 5-7 mm sünger kestirip üzerine döşe ki, ütü makinası kumaşı daha iyi tutsun ,(sonuçta o da basit bir makina)
Ütüyle işin bittiğinde ütü masasına sertçe koyma ki içindeki rezistansı kopmasın,er ne kadar içi kaplı olsa da mutlaka kopar ,iyi markaya bakmaz, kötü marka gibi elinde kalır ütü,tabanı birleşik olduğundan yeni ütü alman daha mantıklı olur bu durumda,ayrıca işin bittiğinde de içinde su varsa mutlaka boşalt ki kısa zamanda içi kireç dolmasın,
Bu arada herkes sormadan yazayım,evde ütüyü ben yapmıyorum ,hanım yapar,ben bazı kumaşlarda "fikrimi" söylerim sadece
Evet iş görür,çok para vermeye değmez,sevgili muratala53'ün dediği gibi de çeşme suyunu kullanmayın yeterhocam sen bilirsin o zaman ütü işlerinden anlıyosundur
verdiğim linkteki ütü iş görür mü, bizde fakir asos 500 mü ne öyle bi ütü vardi, illlallah dedirtti bize, anneme alacagım eger bu model güzel ise
hesaplı bi ürün arıyorum maalesef bütçe bu kadar