Ülkemde bu medeniyeti ve özgüveni görmek istiyorum

Jeopol Çevrimdışı

Jeopol

Aktif Üye
6 Ocak 2018
432
35
Dun asiri uykulu oldugumdan eve gidip uyumustum. Ama bugun soz ceviririm.:uyku1

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Dun asiri uykulu oldugumdan eve gidip uyumustum. Ama bugun soz ceviririm.:uyku1

Abi benim tek anladığım, O arabayı kullanan da polis ve bir hata yapmış ama, o ondan özür diliyor, o ondan özür diliyor. SORRY ler havada uçuşuyor. Lakin konunun ne olduğunu anlamadım :kiskis

Teşekkürler kardeşim :ok

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Abi benim tek anladığım, O arabayı kullanan da polis ve bir hata yapmış ama, o ondan özür diliyor, o ondan özür diliyor. SORRY ler havada uçuşuyor. Lakin konunun ne olduğunu anlamadım :kiskis

abi şu şekilde yapabilirsin, videou youtubede aç, alt yazılar seçeneği mevut aktif et, ardından ayarlar sekmesine tıkla, altyazılar sekmesine tıkalyıp otomatik çevir de, türkçeyi seç. sonrasında devam izlemeye :)
not: çeviri hatalarından tamamen youtube hükümlüdür:hihi

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
abi şu şekilde yapabilirsin, videou youtubede aç, alt yazılar seçeneği mevut aktif et, ardından ayarlar sekmesine tıkla, altyazılar sekmesine tıkalyıp otomatik çevir de, türkçeyi seç. sonrasında devam izlemeye :)
not: çeviri hatalarından tamamen youtube hükümlüdür:hihi

Aaahhh ah
Kendimde gördüğüm en büyük eksiklerden birisi Yabancı dil, diğeri de herhangi bir enstrüman çalmıyor olmamdır. :ok

Tavsiye için teşekkür ederim kardeşim :ok

Yine de Erdem'i bu konuda rahatsız etmek daha keyif verici :kiskis

S Çevrimdışı

silistreli

Yeni Üye
19 Eyl 2018
10
53
1-Polis bıyıklı (çok ayıp)
2-Polis elleri direksiyonda beklemiyordu!!!
3-Kontrol eden polisin elinde kamera vardı (Normalde silah olur)
4-Güzel çekim.

Jeopol Çevrimdışı

Jeopol

Aktif Üye
6 Ocak 2018
432
35

anladigim kadariyla bu polis sari isik zannederek kirmizida gecmis. surucu ile konusan polis de bunu gorerek durdurmus.( videonun sonuna gore bu kamerayi ceken de polis, ancak durdurulan kisi polisin amiri:kiskis/ video taniminda da yazilmis.)

polis surucye ilk yaklastiginda biraz gulerek (hani bizde birilerini yakaladigimizda pislik bir siritis olurya o sekilde:hihi) amirine selam veriyor. surucu seni gordum ama isik ben gecerken sariydi diyor. daha sonra ekhliyet, ruhsat filan isteyerek kontrol ediyor. kontrol devam ederken hayat nasil gibi gunluk konusmayi yapiyorlar. kontroller bittikten sonra durudurulan amir polise gorevini yaptigi icin tesekkur ediyor, ihlal yaptigi yerin sikintili bir kavsak oldugunu belirtiyot. polisin ismin ogrenerek tekrar tesekkur ediyor.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
anladigim kadariyla bu polis sari isik zannederek kirmizida gecmis. surucu ile konusan polis de bunu gorerek durdurmus.( videonun sonuna gore bu kamerayi ceken de polis, ancak durdurulan kisi polisin amiri:kiskis/ video taniminda da yazilmis.)

polis surucye ilk yaklastiginda biraz gulerek (hani bizde birilerini yakaladigimizda pislik bir siritis olurya o sekilde:hihi) amirine selam veriyor. surucu seni gordum ama isik ben gecerken sariydi diyor. daha sonra ekhliyet, ruhsat filan isteyerek kontrol ediyor. kontrol devam ederken hayat nasil gibi gunluk konusmayi yapiyorlar. kontroller bittikten sonra durudurulan amir polise gorevini yaptigi icin tesekkur ediyor, ihlal yaptigi yerin sikintili bir kavsak oldugunu belirtiyot. polisin ismin ogrenerek tekrar tesekkur ediyor.

Kimin ne dediğini bilmesem de senaryoyu az çok çözmüşüm demek ki, bu doğrultuda başlığı doğru atmışım :ok

Emeğine sağlık Erdemcim, çok teşekkür ederim.

Ve gerçekten bu senrayoları burada da görmek istiyorum. :ok

Geri
Üst Alt