Ud8200 ve 9200 kullanan arkadaşlardan bir rica

S Çevrimdışı

sarper28

Aktif Üye
24 Şub 2018
221
Selamlar herkese 58ud8200 tvm garantiden geldi fakat netflix ile ilgili sanki birseyler eksik gibi yardımınız lazımm

Dolby vision aktif filmlerde tek tek hangi görüntü ayarları var bana bunu yazabilir misiniz (dolby vision Light /dark spor oyun gibi) sanki sinema da vardı ama bende çıkmıyor :/

Stranger things ısrarla dolby vision olarak açılmıyor dolby vision olmasına rağmen, rica etsem sizde açılıyor mu söyler misiniz

Birde dolby vision ekran ayarları mesunusunde ince ayar seçeneğimiz var mıydı? Kontrast keskinkigi vs. Sanki ben vardı diye hatırlıyorum ama açık değil

Adem Helvacı Adem Helvacı F fikoloji hocalarım teknik detay konusunda bilginiz vardır yardımınızı rica ediyorum :)

Z Çevrimdışı

zaltun 

Aktif Üye
25 May 2018
127
24
55ud8200 kullanıyorum.
dolby vision aktif olduğunda sinema dışındaki modlar var. dinamik, spor, oyun ve 2 adet dolby vision ayarı var.

stranger thingsi dizisinde ön izleme de dolby vision gözüküyor ama filmde açmıyor.

dolby vision açıkken kesinlik, renk ve diğer ince ayarlar aktif olmuyor.

S Çevrimdışı

sarper28

Aktif Üye
24 Şub 2018
221
55ud8200 kullanıyorum.
dolby vision aktif olduğunda sinema dışındaki modlar var. dinamik, spor, oyun ve 2 adet dolby vision ayarı var.

stranger thingsi dizisinde ön izleme de dolby vision gözüküyor ama filmde açmıyor.

dolby vision açıkken kesinlik, renk ve diğer ince ayarlar aktif olmuyor.

Eyvallah dostum kafayı yemek üzereydim, dolby visionlerden bazılari çalışıyor bazıları yok Netflix te TV hala mı bozuk dedim. Tamamdır bizdeki dolby vision ayarlari kısıtlı dmek ki çok teşekkürler.

Geri
Üst Alt