Ücretsiz N11 kuponlar.

F Çevrimdışı

Frenzy 

Aktif Üye
11 Mar 2019
493
40
Böyle durumlarda siteden ziyade satıcı önemli. Ama satıcı hepsiburada'nın kendisi ise ve arada abartı bir fiyat farkı yok ise hepsiburada tercih sebebi olabilir. Müşteri hizmetleri de diğer ikisine göre süper olmasa da biraz daha iyi diye düşünüyorum.
 
Kisuke Urahara Çevrimdışı

Kisuke Urahara 

Aktif Üye
21 Mar 2019
424
N11 ve gittigidiyor tarzı siteler sadece 3 gün arkanda duruyor sonra işin Allâha kalmış. hocam bende çok ürün aldım sadece 1 kere sorun yaşamadım ama gittigidiyor da.

Sanırım en garanti hepsiburada galiba

Bugün GittiGidiyor dan alışveriş yaptım bir nedenden ötürü hızlı iptal ile satın aldığım ürünü iptal ettim. Kazananlar kulübü üyeliğim var.

Bu arada iptal ettiğim ürünle ilgili sorunumu GG ye mesaj ile yazdıktan sonra müşteri hizmetlerini aradım anında müşteri hizmetleri görüştüm.

GG ye iptal ettim ürünle ilgili sorunumu mesaj ile de yazdığımı belirtmiştim ya 30 dk geçmedi bu seferde GG beni aradı. Beklemediğim hızda aradılar çözüm sunmaya çalıştılar. Valla helal olsun dedim hemde yüzlerine ?

Yani gg ye anında ulaştım ve çözüm odaklı oldular gerçi sorunumla ilgili birşey yapamadılar ama uğraştılar .?
 
Muhammet Sarıçam Çevrimdışı

Muhammet Sarıçam 

Süper Üye
20 May 2018
717
34
3 siteden de seneledir alışveriş yaparım. Şuana kadar sorun yaşamadım.

GG ve N11’de satıcı puanlarına ve özellikle almak istediğiniz ürünü alanların yorumlarına bakın. Zaten çoğu satıcı %90 üzeri puanlı oluyor. Onlardan alışveriş yapabilirsiniz.
Hepsiburada en sağlamı, fakat hepsiburada üzerinden satış yapan satıcılar bence en büyük soru işareti. GG ve N11 gibi adamlara alışveriş öncesinde soru soramıyorsun...
 
A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
almak istediğim ürünlerde hiç bir fiyat indirimi göremedim zaten kuponda alamadım meretler saniyede tükeniyor.benim için 11-11 tam bir fiyasko oldu.satıcılar çok sahtekarlar önce fiyatı şiriyorlar sonra aynı fiyata indiriyorlar sonrada çok büyük indirim yaptık diye reklam yapıyorlar.ha s...……….. ordan.
 
F Çevrimdışı

Floppy

Yeni Üye
30 Eki 2019
28
Size şöyle 3 siteyi özetleyeyim

eN111
+ En çok kupon veren sitedir. Alışveriş yaptıkça kupon kazanırsınız, satıcıyla ürünü almadan önce hem mesaj yoluyla hem de telefon numarasından direk görüşebilirsiniz. Müşteri hizmetleri 7/24 canlı yazisabilirsiniz. Sitede bulunan mağazalar daha kurumsaldir. En azından geçmişte bir ticaret sicili ister. Ürünlerin son 1 aylık fiyat değişimlerini gösterir, ürünlere resim olarak yorum eklenebilir,
- müşteri hizmetlerine telefonla sadece hafta içi mesai saatlerinde ulaşabilirsiniz. Bir sorun olduğunda nispeten satıcının tarafında yer alırlar ( satıcı çok büyük bir kusur islemediyse). Bazı satıcılar bir ürün güzel yorum aldıysa o ürün bittiginde başka bir ununu aynı o urunmus gibi satabilirler. Yani ürünün ismini ve resmini değiştirirler ama siz bakarsiniz belki 100 yorum vardır ancak o ürüne ait değildir bu. Bir başka konu da bir satıcı ürünü satti çok olumsuz yorum geldi diyelim satıcı bu ürünü yayndan kaldırıyor ve aynı isimle başka bir yayın aciyor dolayısıyla üründe olumsuz yorum olmamış oluyor. Dikkat etmek lazım. Bir de bazı satıcılara yapılan yorumlar bir süre sonra siliniyor bunu da unutmayın.

GGidiyor
+ Müşteri temsilcisiyle ve satıcıyla kısmı iletişim.
- Satıcıları daha az kurumsaldir, çünkü ticaret geçmişi aramazlar mağaza açmak için, satıcının telefon bilgilerine ancak satın aldıktan sonra ulaşabilirsiniz, taksitli işlemlerde genelde vade farkı koymaya başladı. Kupon vs pek vermez.
Son zamanlarda havası sonmustur, bazı komisyonları kaldırmışlardir, canlanmak için basit kampanyalar yapıyorlar arada :)

Hepisiburda
+ Satıcıları daha kurumsaldir. 50 TL üzerinde ücretsiz kargo vardır. Farklı satıcılardan da ürün alsanız bu böyledir. Kendi sattığı ürünlerde sıkıntı çıkma olasılığı çok düşüktür. Yaşadığınız problem nispeten daha olumlu çözülür. Çağrı merkezi 7 gün ulaşılabilir. Hepsiburada üzerinden kargoların hareketlerini izleyebilirsiniz.
- hiçbir şekilde satıcıyla iletişime gecemezsiniz. Ancak ürün elinize geldiğinde faturadan bilgilere ulaşabilirsiniz. Ayrıca ürün hangi kargoyla gönderilecek bilmiyorsunuz. O da kargolandığı anda belli oluyor. Fiyatlarda çok oynama yapar hb. Bir gün bakmışsınız 40 lira olan ürün yarın ana sayfada indirim var diyerek 60 liraya satılabilir.

Özetle alışveriş yaparken önce alınacak ürün belirlenmelidir. Daha sonra ürünün adı Googlede veya malum sitelerde aratilarak tüm fiyatlar karşılaştırılmali en uyun fiyat veren saticinin performansı araştırılmalıdır. 5-10 TL ucuza alacağım derken birçok sorunla karşılaşabilirsiniz. Bu önemli. Bu sitelerin arasına Tirendyol u da ekleyebilirsiniz. Hemen hemen aynı özellikleri taşır. Bir de şu konu var, x bir satıcı bir yerde ürünü 200 TL ye satarken başka bir yere 120 TL ye veya 250 TL ye satabilir. Bunun sebebi sitelerin aldıkları komisyon/Kampanya vs. kaynaklanmaktadır.
 
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt