Dostlar benim bir teknoloji marketten satın alığım bilgisayar vardı. Garantiye verdim tamir oldu gelin alın dediler. Gidip teslim aldım ama teslim aldığım gün tamir olmadığını fark edip tekrardan servise verdim. Cihazı ikinci kez olarak 16 Temmuz 2025'te vermiştim ve bugün 07 Ağustos 2025 oldu. Bu arada toplamda 35 gündür falan bilgisayarım yok orası ayrı. 16 Temmuz ile 07 Ağustos tarihleri arasında önce birkaç parça sipariş edip değiştirdiler olmayınca tekrardan parça sipariş ettiler, şu an onun gelmesini bekliyorlar. Hesapladığım kadarıyla Cumartesi günleri iş gününe dahil olaraktan ve servise teslim ettiğim günü de sayaraktan 07 Ağustos 2025 ile 20 iş günü doldu. Ben bu cihazın ücret iadesini istiyorum. Ancak merak ettiğim iki husus var. İlki bu ürünün ücret iadesini yetkili servis mi yapacak yoksa satın aldığım teknoloji market mi? İkinci olarak ise ben bu seçimlik hakkından ücret iadesi talebimi yetkili servise fiziksel olarak gitmeden, çevrimiçi yollarla yapabiliyor muyum? Ayrıca bu süreç hakkında tecrübesi olanların aktaracağı bir öneri varsa dinlemek isterim zira 35 gündür bilgisayarım yok. Beklemek fazlasıyla yordu.