Her şey iyi güzel de, uçankuş TV nedir arkadaş... cicitürk'ü kurcaladım cidden varmış böyle bir kanal... Tey Allah'ım ya...
Edith; bende maç yayını yok.
Koşan atlet tv (spor kanalı)Başlığı görünce ben de kaçak yayın veren bir site zannettim. Öyle bir isim tercih etmişler ki!
Güzel bilgiler için teşekkür ederim. O yılları tekrar hatırladık. Peki, şimdide bu kanalın (ismin) arkasında daha önceki süreçte isim babası olanlar mı var?Uçankuş adını neden ve kim tarafından verildi?
Televole, 1994-2005 yılları arasıZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.tarafından sunulan, önceleri futbol-magazin sonraları magazin programı.
Program ilk olarakZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.'da Sporvizyon adıyla başlayan program Ferhan Tezcan ve Can Tanrıyar'ın 1994'teZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.'ye geçmesiyle isim hakkının önceki kanalda kalmasından dolayı spor yazarı Ali Sami Alkış tarafından bu isim önerilince program 1994 yılında Kanal D'de başlamıştır, 1996 yılındaZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.'de yayınlarkenZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol., aynı isim ve jenerikte yeni bir Televole başlatmıştır. 1999 yılında hemZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.'de hem deZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.'de yayınlarkenZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.,Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.veZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.ile ortak yayın yapmıştır. 2002 yılındaZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.tarafından satın alarak bu kanalda yayınlandı. 2005 yılında Can Tanrıyar veZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.arasındaki isim anlaşması sorunu yüzünden programın adıZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.adına dönüştürülerek sona erdi.
1 Eylül 2014 de Türksat üzeri Uçankuş TV yayın hayatına başlamıştır
Dün Akşam yayınlanan Maçı Digitürk den şifreli ve Türksat dan şifresiz izledim.stone kanal senin kadar tanıtıma önem verse şu an tkgs de ilk 20 de yer bulurdu kesin ?
Gerçekten doyurucu bilgiler vermişsin. Sağol.
Sendeki cihaz enigma2 sanırım. Kanal muhtemelen maç sırasında şifre sistemine geçiyordur. Bunlar hakkında da bilgi verde tam olsun ! ?
Bir de genele bir soru sorayım, tkgs deki kanal sıralaması için kiminle yazışabiliriz ? X kanalı ilk 50 ye, ilk 100 e alın gibisinden.
Bir de genele bir soru sorayım, tkgs deki kanal sıralaması için kiminle yazışabiliriz ? X kanalı ilk 50 ye, ilk 100 e alın gibisinden.