Muhammet Sarıçam
Süper Üye
Merhaba. Güneş enerjili kumanda ile servis menüsüne nasıl giriş yapabilirim? Samsung 50Q60 INNOLUX panel benimkiSamsung modellerindeki yerel karartma bölge sayısı öğrenmek. Servis menüsünün
![]()
32×14=448 bölge
Merhaba. Güneş enerjili kumanda ile servis menüsüne nasıl giriş yapabilirim? Samsung 50Q60 INNOLUX panel benimkiSamsung modellerindeki yerel karartma bölge sayısı öğrenmek. Servis menüsünün
![]()
32×14=448 bölge
Kumanda universal kumanda mi? Degilse yukarda ki secenekleri denediniz mi?Merhaba. Güneş enerjili kumanda ile servis menüsüne nasıl giriş yapabilirim? Samsung 50Q60 INNOLUX panel benimki
Şu kumandadanKumanda universal kumanda mi? Degilse yukarda ki secenekleri denediniz mi?
bu kumanda ile olmaz telefonunuzda samsung tv app uygulamasi varsa islemleri onunla yapabilirsiniz.Şu kumandadan
![]()
en son eklenen anakartlara göre olan secenekleri deneyin,sizin tv nize özel bir bilgi yok maalesef.lifemaxx lm 32 -0110/01 ful tv servis menüsüne nasıl girebiriz. TV normal çalışıyor ama menüde herşey normal yazılar yoktu. yazı görünmüyor. aynı panele ait yazılım bulup room yazdım düzeldi ancak renkler biraz karışık pembe yoğun. servis menuusnden düzeltmem gerekecek .
Malesef anakrt modelini modelini göremedim..en son eklenen anakartlara göre olan secenekleri deneyin,sizin tv nize özel bir bilgi yok maalesef.
verilen örnekleri deneyebilirsiniz,zaten 4 farkli sekilde giris mevcut kaynaklar ve menü olarak..Malesef anakrt modelini modelini göremedim..
Daha önce hiç denemedim, Beko/Arçelik grubu kapalı kutu ancak aşağıdakileri deneyebilirsiniz,service menü kodu lazım bilen yardımcı olursa sevivnirim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Menü 4725![]()
![]()
Bu tüplü tv nin servis menüsüne nasıl girilir?