T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
internete bağlı ok tuşuna basıyorum yazılım güncelleniyor diyor 1 saat bekledim herhangi bir işlem yapmadıkumanda ok tuşuna basıyormusun kabul et'in üstündeyken tv internete bağlı mı? ok tuşlamazsan işlem yapmaz
internete bağlı ok tuşuna basıyorum yazılım güncelleniyor diyor 1 saat bekledim herhangi bir işlem yapmadı
75 MBPS HIZ VARİnternet bağlantı hızı yavaş olabilir Menü 4725 tuşlayın diagnostıc fabrika ayarları ona tıklayın
Tv'yi fabrika ayarına çekin sonra tekrar güncellemeyi deneyin.
güncell değil
Tv yi ilk kuruluma dönderin yazılım güncellemeyi tekrar çalıştırın güncellenecektir. Güncellenmez ise aynı işlemleri tekrarlayın kanal yüklemesi yapmadan yazılım güncellemeyi yapın güncelleme sonrası kanal kurulumu yapın.1 saat bekledim herhangi bir işlem yapmadı?
Defalarca yaptım ama yok güncelleme yapmıyorTv yi ilk kuruluma dönderin yazılım güncellemeyi tekrar çalıştırın güncellenecektir. Güncellenmez ise aynı işlemleri tekrarlayın kanal yüklemesi yapmadan yazılım güncellemeyi yapın güncelleme sonrası kanal kurulumu yapın.
Zaten + Özellik gelmeyecekDefalarca yaptım ama yok güncelleme yapmıyor
Siz beğendiyseniz sorun yok.
bu nasıl? yandan...
Adem abi merhaba ben evime teknik servisin girmesini istemiyorum evin pardon ama mahvediyorlar etrafi gecen adama diyorum duvari delerken altina supruge tutiyim toz cikmasin direk deldiler kendim kurulum yapsam kanallari uydu kanallairni falan nasil yuklicem ve yapmam gereken ayarlar varmi onlarin yapicagi ? Magzadan kapali kutu aliriz veya amazondan alirim hasarsiz video cekerim sizin dediginiz gibi veya magzada test ettirebilirsem ettiririm paneliHKC Panel ve MB211 anakart. sınıfında güzel panel ve anakart.