Tvden gelen ses

S Çevrimdışı

SYLAS

Yeni Üye
28 Ocak 2020
24
25

Arkadaslar videodaki gibi garip bir ses gelmeye basladi ve bayağı duyuluyor. Smart tvyi acinca basliyor smart kapali uydu acikken hafifiliyor ve kapaliyken hafif var. Ama netflix youtube vs acinca bayavi yükseliyor videodaki gibi. Napmaliyim sizce daha yeni aldik tvyi 20 gün oldu olmadi.

T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
evinizdeki topraklama değerlerini ölçme imkanınız var mı?

faz/nötr/toprak

tv elektriğe çoklu prizde mi takılı, direk mi_?

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Aşağıya doğru bakıp ses hoparlörden mi geliyor bir bakın derim.
Onun haricinde kapasitör veya beslemedeki transformatörün sesi gibi de duruyor.

Yeni TV ise zaten direk servisi çağırın gündüz vakti bir baksın.
Şunu da deneyebilirsiniz, bu ses çıkarken evde ısıtıcı veya çamaşır bulaşık makinesi gibi bir cihaz çalışıyor mu, ya da saç kurutma makinesi?
Düşük bir ihtimal ama belki ondan da olabilir. Açıkçası sesten pek bir şey anlamadım.
Cızırtı gibi geldi bana.

S Çevrimdışı

SYLAS

Yeni Üye
28 Ocak 2020
24
25
Aşağıya doğru bakıp ses hoparlörden mi geliyor bir bakın derim.
Onun haricinde kapasitör veya beslemedeki transformatörün sesi gibi de duruyor.

Yeni TV ise zaten direk servisi çağırın gündüz vakti bir baksın.
Şunu da deneyebilirsiniz, bu ses çıkarken evde ısıtıcı veya çamaşır bulaşık makinesi gibi bir cihaz çalışıyor mu, ya da saç kurutma makinesi?
Düşük bir ihtimal ama belki ondan da olabilir. Açıkçası sesten pek bir şey anlamadım.
Cızırtı gibi geldi bana.
Elimdeki telefon cok kaliteli değil sesi net aktaramiyorum. Yani hoparlör mü degil mi pek anlayamadim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Onu aradan çıkarıp TV'yi çalıştırmayı denediniz mi?
Cokluyu cikarirsam yetismiyor kablo hocam. Son 3 4gundur basladi.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Elimdeki telefon cok kaliteli değil sesi net aktaramiyorum. Yani hoparlör mü degil mi pek anlayamadim.

Hoparlörler altta olur genelde, bir eğilip kulak verin derim.
Onun haricinde cihaz yeni, besleme kartında bir sorun varsa servis ona göre çözüm üretir.
20 günlük cihaz için fazla vakit kaybetmeyin derim. Müşteri hizmetlerini arayıp servis için arıza kaydı oluşturun yarın derim.

S Çevrimdışı

SYLAS

Yeni Üye
28 Ocak 2020
24
25
Hoparlörler altta olur genelde, bir eğilip kulak verin derim.
Onun haricinde cihaz yeni, besleme kartında bir sorun varsa servis ona göre çözüm üretir.
20 günlük cihaz için fazla vakit kaybetmeyin derim. Müşteri hizmetlerini arayıp servis için arıza kaydı oluşturun yarın derim.
O civarda ses var hoparlör kisminda. Ama ust taraftan bakinca sanki oradan geliyor ve daha yüksek gibi. Yarın arayacağım gelip baksinlar rahatsiz edici. Smart tvyi acinca bu ses 3 kat artiyor uydudaykene göre. Ben güç ile alakali diye düşünüyorum. Daha alali 20gun olmadi hocam. 3sene garsnti var sonucta yararlanacağız.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
O civarda ses var hoparlör kisminda. Ama ust taraftan bakinca sanki oradan geliyor ve daha yüksek gibi. Yarın arayacağım gelip baksinlar rahatsiz edici. Smart tvyi acinca bu ses 3 kat artiyor uydudaykene göre. Ben güç ile alakali diye düşünüyorum. Daha alali 20gun olmadi hocam. 3sene garsnti var sonucta yararlanacağız.

Hoparlör de olabilir sesin kaynağı, besleme de.
Akım koruma vs ne varsa arada takılı olan, onları da bir söküp deneyin derim ben.
Belki sesi onlar yaptırtıyordur.

20 günlük cihaz zaten, daha fazla sıkıntı olmadan servise bildirmek en mantıklısı.
Belki şebekedeki gerilimde bir sıkıntı var, cihaz elde kalmadan servis gelip baksın yani. :hihi

S Çevrimdışı

SYLAS

Yeni Üye
28 Ocak 2020
24
25
Akım koruma vs ne varsa arada takılı olan, onları da bir söküp deneyin derim ben.

20 günlük cihaz zaten, daha fazla sıkıntı olmadan servise bildirmek en mantıklısı.
Belki şebekedeki gerilimde bir sıkıntı var, cihaz elde kalmadan servis gelip baksın yani. :hihi
Teşekkürler cevap için. Gelip baksinlar hocam en iyi onlar anlar. İceride samsung tv de sorun yok suanlik ayni.

S Çevrimdışı

SYLAS

Yeni Üye
28 Ocak 2020
24
25

Hocam servisle görüştüm telefonda. İlgili birine telefonu verdiler. Ordakine anlattim. Sesin normal olduğunu söyledi. Smart acilinca internet arti vs vs daha da açıldığı için sesin artmasi normal dedi. İcerdeki samsungda vs hic ses yok vs dedim tvden tvye degisir yapicak bir şey yok dedi.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Hocam servisle görüştüm telefonda. İlgili birine telefonu verdiler. Ordakine anlattim. Sesin normal olduğunu söyledi. Smart acilinca internet arti vs vs daha da açıldığı için sesin artmasi normal dedi. İcerdeki samsungda vs hic ses yok vs dedim tvden tvye degisir yapicak bir şey yok dedi.

Gelip bakmadılar mı cihaza? Videodan bir şey anlamak zor.
Tiz bir ses mi geliyor? Beslemedeki kapasitör veya trafolardan gelir öyle bir genelde.
Sizdeki sorunu biz de anlayamadık uzaktan olunca.
Çok rahatsız ediyorsa servisin gelip bakmasını isteyin. :bilmiyom

Geri
Üst Alt