Daewoo 50dm54u modelini kullanıyorum. görüntü kalitesi olarak fena değil ilk aldığımda çok kötüydü zamanla düzeldi ve iadeden vazgeçtim. yalnız 2 gündür farkettiğim bir sorun çıktı o da stutter. görüntü kısa aralıklarla micro saniye şeklinde takılıyor. bunu her göz ayırt edemeyebilir ama daha önce kullandığım kaliteli tvlerden sonra direk gözüme çarpıyor. ortalama 5 saniyede bir görüntü saliselik takılıyor. kayan altyazılarda da belli oluyor. bilgisayarda fifa oynarken inanılmaz derecede keyifsiz takılmalar oluyor 4-5 saniyede bir. film izlerken de aynı. böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ne yapmamı önerirsiniz? müşteri hizmetlerini aradım fabrikadan size özel yapılım gönderecekler dedi ekrana. pek inandırıcı gelmedi. benim düşüncem MEMC den kaynaklanıyor. bunu kapatmak için yazılımda menüye koysunlar dedim ama ıh mıh etti telefondaki. hepsinde varmış default olarak ve kapatılamıyormuş güya görüntüyü iyileştiriyormuş... ben de berbat ettiğini söyledim düşünceleriniz için teşekkürler diyor