TV yazılımcılara soru : tv ekranı manipüle edilebilir mi?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ben yazılımcı değilim ama amatörce uğraşmasını çok severim ,belgeyi tümüyle okudum diyebilirim ,ancak maalesef bendeki node versiyon karşılamadığı için en azından "test edebilirim" sevinci kursağımda kaldı ,update edemem çünkü kullandığım versiyonu değiştirmem demek tüm elimdekileri değiştirmem anlamına geliyor,daha önce denediğimden biliyorum,bazı eski versiyon uygulamalarım çalışmıyor o zaman :(
Kod:
npm install -g cloud-annotations
Note: You’ll need to have Node 10.13.0 or later installed.
Bu da bendeki versiyon :

Kod:
alo@debian:~$ node -v
v8.11.2
alo@debian:~$

İşin aslı,bildiğimden değil,kesinlikle meraktan bile denemek isterdim doğrusu :) , öğrenmenin yaşının olmayacağını hep söylerim :)
Bu arada güzel düşüncelerin için teşekkür ederim.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bu arada konu başlığını aşağıdaki gibi değiştirilse nasıl olur acaba :)

TV yazılımcılara soru : tv ekranı manipüle edilebilir mi?
yerine

Tv ekranı manipüle edilebilir mi , "Watson Machine Learning"

veya buna benzer uygun bir başlık da olabilir sevgili Futurist

F Çevrimdışı

Futurist

Yeni Üye
25 Eki 2019
6
36
teraspy teraspy, Umut Barış Umut Barış yapay zeka kısmı belki de dediğiniz gibi öncelik olabilir.

projemde hedef nokta bir USB-stick(veya biraz daha kapasiteli ardunio tarzı cihazlar) ve içindeki yazılım ile ekran görüntüsünü manipüle ederek. görüntüdeki ürün cisim vs tanımlamaları yapması ve bunu bir kaç dilde göstermesi hedeflenmiştti.

bu eğitim projesi ile ilgili yardımcı olabilecek gönüllülerin katılımını beklerim.

ancak bilginize danışmak istediğim birşey daha var. hangi içeriği izlediğime dair bir veri nasıl alabilirim televizyondan?

örnek veriyorum 18:00-18:30 arası ATV izlenmiş bunun 5DK'si reklammış vs gibi. bunlar mümkün müdür?

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969
teraspy teraspy, Umut Barış Umut Barış yapay zeka kısmı belki de dediğiniz gibi öncelik olabilir.

projemde hedef nokta bir USB-stick(veya biraz daha kapasiteli ardunio tarzı cihazlar) ve içindeki yazılım ile ekran görüntüsünü manipüle ederek. görüntüdeki ürün cisim vs tanımlamaları yapması ve bunu bir kaç dilde göstermesi hedeflenmiştti.

bu eğitim projesi ile ilgili yardımcı olabilecek gönüllülerin katılımını beklerim.

ancak bilginize danışmak istediğim birşey daha var. hangi içeriği izlediğime dair bir veri nasıl alabilirim televizyondan?

örnek veriyorum 18:00-18:30 arası ATV izlenmiş bunun 5DK'si reklammış vs gibi. bunlar mümkün müdür?

Smart TV'ler ne yapıldığına dair LOG kaydı oluşturuyor sanırım ama kanal bilgisini kaydediyor mu bilmiyorum.
USB bellek taktığınızda ekran görüntüsünü manipule edebilmeniz için o bellekteki kodları çalıştıracak sistemin TV'de de olması gerekir.

Geri
Üst Alt