tv yazılım güncelleme

A Çevrimdışı

alakaş

Yeni Üye
7 Eyl 2019
2
53
vestel tv smart özelliğini kullanamıyorum internete bağlanıyor youtube veya başka yerden film video izlenmiyor açmıyor
Md.No. 4K 3D SMART 50 UA 9200 50
SN. 7298381500099 YAZILIM GÜNCELLEME RİCA EDİYORUM
ana kart bilgisi resm olarak eklenmiştir
20190907_001832.jpg

The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,324

İlgili başlığa yazın , her yazılım isteyen ayrı başlık açmaya kalksa bunun sonu gelmez.

Forumda hiç araştırma yapmayayım , açayım başlığı , vereyim televizyonumun bilgilerini , oohhh biri gelsin hemen sorunumu çözsün , ballı kaymak ?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Değerli kardeşim A alakaş ;

Her ne kadar sevgili The_SreT The_SreT haklı olsa da yeni üye olmanız nedeniyle cevap veriyorum.

Öncelikle lütfen bu tv lere artık yazılım yüklemeyin zira, VESTEL üretimindeki MB9X ailesi (Hadi 97 98 yine bir nebze idare ediyor) maalesef artık yazılım kaldırabilecek durumda değil.

Zaman ilerledikçe uygulamalar kendilerini geliştiriyor, geliştikçe büyüyor ve maalesef bu büyüme ile senkronize ilerleyemiyor 9X nesli.

Buna bağlı olarak sürekli anakart çökmeleri ile gereksiz masraflar çıkıyor karşımıza.

O anakart serisi uzun zaman önce youtube konusunda sorun çıkartmaya başladı zaten. çıkartmaya da devam edecek.
Bu nedenle anakartı çökertip, 300-500TL dolaylarında kendisine gereksiz masraf çıkartmak yerine, basit android box alıp tv ye takabilirsiniz diye düşünüyorum :ok

S Çevrimdışı

samil bac

Yeni Üye
8 Eyl 2019
1
43
toshiba mb 120 yazılım V.2.45.6.0 mevcut ama son yazılımı nereden bulup yükseltebilirim

I Çevrimdışı

itozluyurt

Yeni Üye
8 Eyl 2019
4
46
vestel 43 ua8900 model mb120 v.1.15.3.0 tv kumanda kilitleniyor tv kendiliğinden kapanıyor. güncelleme yapmalımıyım sorun çözülürmü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

vestel 43 ua8900 model mb120 v.1.15.3.0 tv kumanda kilitleniyor tv kendiliğinden kapanıyor. güncelleme yapmalımıyım sorun çözülür mü
güncelleme linkini gönderebilir misiniz teşekkürler

A Çevrimdışı

Ayfer28

Yeni Üye
4 Kas 2019
11
39
Değerli kardeşim A alakaş ;

Her ne kadar sevgili The_SreT The_SreT haklı olsa da yeni üye olmanız nedeniyle cevap veriyorum.

Öncelikle lütfen bu tv lere artık yazılım yüklemeyin zira, VESTEL üretimindeki MB9X ailesi (Hadi 97 98 yine bir nebze idare ediyor) maalesef artık yazılım kaldırabilecek durumda değil.

Zaman ilerledikçe uygulamalar kendilerini geliştiriyor, geliştikçe büyüyor ve maalesef bu büyüme ile senkronize ilerleyemiyor 9X nesli.

Buna bağlı olarak sürekli anakart çökmeleri ile gereksiz masraflar çıkıyor karşımıza.

O anakart serisi uzun zaman önce youtube konusunda sorun çıkartmaya başladı zaten. çıkartmaya da devam edecek.
Bu nedenle anakartı çökertip, 300-500TL dolaylarında kendisine gereksiz masraf çıkartmak yerine, basit android box alıp tv ye takabilirsiniz diye düşünüyorum :ok

[QUOTE="Adem Helvacı

selamün aleyküm seri numarası 7131679 400176 v.3.6.2h mb95 vestel tvim için bende bir yazılım rica edebilirmiyim tv artık hdmları görmüyor playstation görmüyor bir sürü sorun belki yazılımı yükseltirsem sorunda düzelir mi acaba

H Çevrimdışı

hierapolice

Yeni Üye
18 Nis 2020
6
40
ADEM ABİ BENİM SEG TV HARD DİSKİ GAYET STABİL AÇIO ÇALIŞTIRIYO, AMA Hİ LEWEL 49 HL 500 LED TV HDD Kİ BAZI KLASÖR-DOSYLARI AÇMIYO RESETLİO VE BİRDEN NORMAL TV KANALLARA GEÇİYO..YAZILIM YÜKSELTME YAPILMADI ALINDI ALINALI..YAPSAM STABİLE DÖNERMİ,ÜÇ DÖRR KERE DENEDİM Bİ SEG DE Bİ Hİ LEVELDE SEG AÇIO BU AÇMIYO..ESKİDEN AÇIYODU,ASLINDA BAZILARINI AÇIYO Bİ KAÇ DOSYA KLASÖRÜ AÇMIO..ÇOK GARİP.YAZILIM YÜKSELTMELİYİM NE YAPMALIYIM ABİ?..WAT SAPTAN YAZDIM ABİ AZ ÖNCE SANA..ÇÖZÜMÜ VARMIDIR? TŞKR EDRM..

A Çevrimdışı

Ayfer28

Yeni Üye
4 Kas 2019
11
39

[QUOTE="Adem Helvacı

selamün aleyküm seri numarası 7131679 400176 v.3.6.2h mb95 vestel tvim için bende bir yazılım rica edebilirmiyim tv artık hdmları görmüyor playstation görmüyor bir sürü sorun belki yazılımı yükseltirsem sorunda düzelir mi acaba
lütfen bır@Ay

Geri
Üst Alt