Tv video okumuyor

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Box satan bir kaç kişi tanırım,sağlam çocuklar bunlar,hiç Çin den getirtmeye filan kalkışmayın!
fiyat farkı azsa buradan alın,zaten döviz de acaip arttı,bugün için bence getirtmeye değmez!

Yok ben yine Çin den getiririm derseniz de ilk olarak Geekbuying deneyin sonra Gearbest olabilir
AliExpress de olabilir gibi bir sürü firmalar vardır 30/60gün içinde Box elinize geçer

Abi kardeşlerimiz gelmez mi buraya peki? En azından şu işi yaygınlaştırmakta bize destek olurlardı biraz :ok

Ticari üyelik açarız kendilerine gerekirse, kimse yan gözle bakmaz kardeşlerimize burada bilirsin müsaade etmeyiz anormal durumlara :ok

Sota Sota ne gibi kolaylıklar yapabiliriz bu gibi durular için?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
Sıkıntım Abım Gelsın Arkadaslar Tıcarı Uye Unvanı Verılır, Detaylarıda Ozelden Konusuruz. :ok

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
OK bir konuşayım+

Şimdi açıkçası prof. tipler pek gelmez,neden diye sormayın

Ama bu işi TR de "ek iş" olarak yapanlar çok var! ben zaten bunlardan bahsettim
gerçi diğer uyanıkları da iyi tanıyorum ama pas geçiyorum bu tipleri şimdi!

Bizim İzmir den bir çocuk var "Alper Yılmaz" isimli,ek işidir bu onu çağırırım örneğin
Sahibinden.com dan mal satıyor,girerseniz bulursunuz onu orada

K Çevrimdışı

KoSaKa

Yeni Üye
27 May 2018
33
43
tv box lar o kadar da heycan verici şeyler değil yaa, hevesle mi box 4k aldık 2 saat anca pırkaladım 1 ayda :) kenarda duruyor :)

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
tv box lar o kadar da heycan verici şeyler değil yaa, hevesle mi box 4k aldık 2 saat anca pırkaladım 1 ayda :) kenarda duruyor :)

"heyecan" derken sen neyi istiyorsun o zaman?? onu bir aç belki önerimiz de olabilir?

TVBox veya eski adıyla "MediaPlayer" ana işlevi eskiden ve şimdi de özellikle bahsedilen ve daha çok vurgulanan
HDD den veya USB de içerikleri oynatmak işlemini yapıyor,format/codec+yüksek "bit-rate" işleme Hız v.s olarak
Panellerin Bluray lerin yapamadığı/açamadığı tüm işlemleri yapması dır,bunlar da yapıyor ama oran olarak %80/90
ları geçemiyor! diğer ıvır-zıvır özellikleri de pek yapamıyor v.s

MediaPlayer lar zamanın da asıl bunun için çıkarıldı ve ciddi bir yükselişe geçti hala da öyle dir çünkü hala çok ciddi
bir HDD/USB den okutma talebi vardır!
Amaçları da bu olduğu için,bu konuda neredeyse hiç üzmüyor kullanıcısını

Daha sonra "Android" sistemi de buna monte edince,aletlerin yapmadığı bir şey kalmadı haline geldi! avuç içi kadar
aletin yaptığı iş kendisinden çok çok daha büyük yaw,önü de açık! fiyatı da çok ucuz! bu da bir etkendir tabi ki

Yine günümüz de acaip popüler olan IPTV işni de yapıyor! kaldıki sırf bunun için alınıyor özellikle TR de!

Kullanımı basit gibi görünse de bence zor sayılır! çünkü inanılmaz işlere girebiliyor! Çin li zaten trendi tilki
gibi kovalıyor ve her bir şeyi bulup aletin içine tıkmasını beceriyor,kullanmasını bilen için oldukça güzel ve
önü açık bir cihaz dır,ama çok fazla da vakit alıyor,vakti az olan adama pek yaramaz!

Sonuç olarak çok ucuza bir dünya iş yapan bir alet bu

En önemlisi de heriflerin sistem de kullandığı İşlemci/Chipset durumudur ki,"resim kalitesi" de çok daha iyidir panel den!
Ayrıca yeni nesil RK3399 Chipset lerin de resim kalitesi "Bluray Player" kadar olmuştur:ok
Hatta bazı BD ler den biraz daha iyidir bile diyebilirim ki benim elim de bu konuda en iyisi sayılabilecek BD lerden
Sony S-7200 vardır,şu son aldığım RK3399 lı cihazım Sony den bence bir hatta iki tık daha iyi de diyebilirim rahatlıkla!

Sony 7200 bu konuda iyi değil,Pany veya Oppo kadar iyi resim üretiyor laf aramız da! yani iyi değil çok çok iyi!
Format/codec sorunuda yok,BD ler de ise bu vardır,takarsın HDD yi izleyeceğin filme tıklarsın bir bakmışsın uyarı gelir
"desteklenmeyen format" diye,haydaa gelde illet olma şimdi! ama bunlar da bu sorun yoktur!

FILM üzerine ise zaten söylenecek hiç bir laf yoktur,dünya dan istediğin yere girersin,öyle dandik Çin işi Rus işi
hesap da 1080p diye verilen filmler den değilde 1080p kalitesine en yakın kalitede filmler bulup izleyebilirsin!

Not;ancak altyazı sorunu vardır bazılarında veya çoğunda!!! Çin/Rus Türk çakmalarında altyazı sorunu olmaz!

Kısaca önü açık olduğu gibi cihazla da zaten vaktiniz varsa hemen here yere girip veya indirme v.s yapıp
yine çok şey elde ediyorsunuz!

Ama çamaşır yıkamaz veya bulşaık da yıkamıyor veya ütü de yapmaz yani o kadar da değil:mutlu

A Çevrimdışı

Alper yılmaz

Yeni Üye
30 May 2018
4
32
Merhaba " albanez albanez" abim beni önermiş çok mutlu oldum açıkçası iyi izlenim bırakıp önerilmek güzel bişey
abim kısaca bahsetmiş Android tv box olarak her çeşit marka ve model mevcuttur elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

Geri
Üst Alt