Ben de bu tv den almıştım. Servis bugün kurdu. Ama daha usb denemedim. Dener buraya yazarım. Bu arada usb fat32 formatında olmalı deniliyor genelde. Kontrol ettiniz mi usb nizin formatını?Usb'de video ve fotoğraflar vs. var. Fotoğraflar açılıyor ama videolar hiç yokmuş gibi gözükmüyor. Pek çok video formatı denedim olmadı. Model 43mu7000
Şimdiden teşekkürler.
1 saate kontrol edip deneyeyim. Umarım olur o kadar internet harcadım 4k video içinBen de bu tv den almıştım. Servis bugün kurdu. Ama daha usb denemedim. Dener buraya yazarım. Bu arada usb fat32 formatında olmalı deniliyor genelde. Kontrol ettiniz mi usb nizin formatını?
Fat32 Formatı
4GB ve Ustunu Desteklemez
Kisaca Ozetleyelim
Full Hd Bir Filminiz Var 10GB
Bu Dosyayi Fat32 Olan Bellege Kopyalamazsiniz
Bellekleriniz
Kesinlikle NTFS Olmali.
Etiket atmayi unutmusun hadisahine
Cevap verecektim
Sota ,
Elimde 10gb lık tek film var. Yarın fat32 formatlı usb ye atmayı denerim.
FAT32 format max. 4Gb destekler;ister USB-stick de olsun ister ext.HDD de olsun o dosya!
ya bölün 2/3 parçaya öyle taşıyın yeniden diske ya da formatı exFAT/NTFS yapın ama her cihaz da
exFAT ı yine desteklemiyor en sağlamı NTFS dir
Samy ve LGE nin açmadığı yoktur yaw,zaten bu işi bulan Koreliler beyler
onlar için legal/illegal v.s pek farketmez hemen her bir şeyi açarlar
Ancak bir uyarı yapayım;günümüz de bit-rate değerleri özellikle 4K ların da çıkmasıyla oldukça yükselmiştir!
her panel açar/açacaktır diye de bir kural yoktur! format sorunu çıkabilir veya işlemci desteği yetersiz kalır v.s
Tavsiyem min.2Gb lık TVBox almanızdır 3/4Gb dahada iyi olur,paneller bütün bu atraksiyonları Box lar gibi
yapamazlar ve zaten aslın da işleri bu değildir!
Açıyor/açmıyor v.s işlerine fazla kafa takmayın gidin TVBox alın üstelik çok daha fazla atraksiyon yapabilirsiniz!