TV tavsiyesine ihtiyacım var.

O Çevrimdışı

ossolak

Yeni Üye
27 Eyl 2018
7
44
Merhabalar arkadaşlar abim için tv almayı planlıyoruz 4K lı wifi android li ve 55 inch dahili uydu alıcılı bir tv almayı planlıyoruz ancak bir kaç şey aklıma takıldı arkadaşımda philips android li tv var görüntüsü çok güzel ama android bölümü işkence gibi dedi saatlerce güncelleme vermesi takılması donması gibi problemlerle karşılaşıyorum diyor vestelden 55ua8990 tv yi beğendik ancak hem android tvlerde yeteri kadar iyi performans gösteriyor mu? Android le hiç uğraşmadan smart tv özelliği olan ve yeteri kadar iyi playeri olan bir marka mı almaya yönelmeli miyim? Tv yi stanrdart tv izleme ve film izlemek için kullanmayı planlıyoruz.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Merhabalar arkadaşlar abim için tv almayı planlıyoruz 4K lı wifi android li ve 55 inch dahili uydu alıcılı bir tv almayı planlıyoruz ancak bir kaç şey aklıma takıldı arkadaşımda philips android li tv var görüntüsü çok güzel ama android bölümü işkence gibi dedi saatlerce güncelleme vermesi takılması donması gibi problemlerle karşılaşıyorum diyor vestelden 55ua8990 tv yi beğendik ancak hem android tvlerde yeteri kadar iyi performans gösteriyor mu? Android le hiç uğraşmadan smart tv özelliği olan ve yeteri kadar iyi playeri olan bir marka mı almaya yönelmeli miyim? Tv yi stanrdart tv izleme ve film izlemek için kullanmayı planlıyoruz.
Android tv den ziyade Smart tv tercih edip mibox da (Android box) bağlayabilirsiniz. Ben pek ısınamadım ama dün mibox dan youtube a bağlanıp büyük ekranda smells like teen spirit izleme büyük keyif verdi ne yalan söyleyeyim :kiskis

O Çevrimdışı

ossolak

Yeni Üye
27 Eyl 2018
7
44
Android tv den ziyade Smart tv tercih edip mibox da (Android box) bağlayabilirsiniz. Ben pek ısınamadım ama dün mibox dan youtube a bağlanıp büyük ekranda smells like teen spirit izleme büyük keyif verdi ne yalan söyleyeyim :kiskis
Abi onu da kullandık ama hem durduk yere bozuldu hem de çok fazla teknik sıkıntısı var altyazılar adam gibi olmuyor bazen sistem tıkanıyor sisteme gömülü android kullanımı gerçekten çok daha iyi gibimize geldi. vestel android tv de kumanda da sesle kumanda edebilmek bizim için daha önemli mini android boxlarda o da problem. Ama şöyle bir durum var görüntü kalitesi olarak bizi kurtarır mı ikinci olarak android tvler getiriden çok götürüye mi sahip. ikinci olarak panel kalitesi olarak bir arkadaşım philips i çok övdü onun kardeşi de benim le beraber vestel yan üretimi olan 50 inch JVC tv aldık bimden onun görüntü kalitesine göre çok farkı var diyor. ama o tvde android işletim sistemi çok sıkıntı vestel bu sorunu çözmüş müdür. bu konuda bir şey bilemiyorum. Ek olarak bu tvlerde her şartta 5.1 ses sistemi ve cec teknolojisi desteği var ama ses kalitesinde çok büyük artış olur mu vestel tv de.

Geri
Üst Alt