tv tavsiyeniz

Y Çevrimiçi

y.emre elektronik

Yeni Üye
17 Nis 2019
2
59
merhaba sayın adem helvacı kardeşım benim geç e tv alacağım 75 inç jvc - onwo- sunny axen arasında terddütte kaldım android işletim sistemli hangi tv yi önerirsiniz selamlar saygılar

Y Çevrimiçi

y.emre elektronik

Yeni Üye
17 Nis 2019
2
59
İzleme mesafesi 7-10 metre arasında dış aydınlatma dan minimum etkilenecek genelde internet üzerinden yayın izleme Netflix gibi
Gençler evlenecekler Mayıs'ta nasip olursa düğün var TV yi bana bıraktılar sen daha iyi bilirsin diye TV tamidukkanim var ama diğer konularda biraz cahil kaldık

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,184
İzleme mesafesi 7-10 metre arasında dış aydınlatma dan minimum etkilenecek genelde internet üzerinden yayın izleme Netflix gibi
Gençler evlenecekler Mayıs'ta nasip olursa düğün var TV yi bana bıraktılar sen daha iyi bilirsin diye TV tamidukkanim var ama diğer konularda biraz cahil kaldık
Izleme mesafesi bayağı uzun 75" altı küçük kalabilir.
Kartondan 75" tv cervesi yapıp duvara koyup boyutunu, uygunluğunu kontrol edin.
Max bütçe nedir?

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,668
Dış aydınlatmadan minimum etkilenecek bir ürün arıyorsanız söylediğiniz markalarda o tip bir ürün bulamazsınız onu söyleyeyim.
TCL veya Samsung QLED bakmanız lazım.
Onların QLED ama miniled olan modelleri tavsiye edebilirim. (FALD aydınlatma yani)
Onların parlaklık değeri oldukça yüksek. Gün ışığından minimum oranda etkilenir.
Tabi bu bahsettiğim serilerde 75 inç gibi modeller epey pahalıdır.
55 veya 65 inç ideal bir bütçe aralığına alınabilir.

Geri
Üst Alt