TheWitcherLord
Yeni Üye
- 29 Kas 2018
- 3
Merhabalar forumu YouTube üzerinden Adem Abi’nin kanalını incelerken keşfettim uzun zamandır bu tarzda bir forum arıyordum şimdiden herkese teşekkürlerimi arz ederim. Forumda dikkatimi çeken ilk şey forumda TV arayanlar ve tavsiye isteyenler ciddi bir kitleye sahip fakat buna karşın tam bir rehber bulamadım neredeyse hiçbir bilgim yok. Bu bağlamda detaylı bir rehberin sizin paha biçilmez deneyimleniniz ve tavsiyeleriniz ile çok daha yararlı bir duruma geleceğine inanıyorum. Azıyla fazlasıyla 5000 tl civarında kişselleştirilebilme açısından yazılımın yapım aşamasındaymış hissiyatını verebilecek kadar (sadece gerçekten detaylı derin bir ayar menüsüne sahip olmasının benim için önemli olduğunu belirtmek istedim) kullanışlı bir arayüze sahip, renk doğruluğu yüksek keskin, gerçekçi ve yenilikçi bir tv arıyorum ve bu özelliklerin diğer fiyat segmentlerinde de örneklerinin bilinmesinin TV arayışı içinde olanlara yol göstereceğini düşünüyorum. Bu konuda tavsiyeleriniz neler fiyat açısından, özellik açısından her türlü öneriye değişikliğe açığım ne olursa olsun en küçük bilginiz bile birine yardımı dokunacaktır hepinize teşekkür ederim.
Herkes kendi tavsiyelerini bütçelere göre söylerse çok yardımı dokunur.
Herkes kendi tavsiyelerini bütçelere göre söylerse çok yardımı dokunur.