Tv tafsiyesi

Ş Çevrimdışı

Şeyhmus gltkn

Yeni Üye
23 Kas 2019
3
32
Hayırlı günler arkadaşlar yeni ev aldım herşey tamam trlrvizyon kaldı bütçem kısıtlı masraflarımda artmış durumda televizyon panel filan hiç bilgim yok bu konularda benim istediğim 55" android olması ve görüntü kalitesi canlı olması pek fıtbol izliyen birisi değil (misafirle birlikte yada bazen izlerim) aksiyon, belgesel gibi filmleri izlemeyi severim teknolojiye bağlıyımdır yani telefonu yansıtma olsun web de dolaşma olsun severim en çok istediğimde tvye ekran yansıtarak mobil oyun oynamak buna hastayım philipsin 55pus7304 modelini araştırdım anladığım kadarıyla hoşuma gitti amblyt özelliği ama birazdaha dolaşınca vestelin 55ua8990 android modelini gördüm ikiside 139ekran özellikleri aynı neredeyse philipsle vestel arasında 1500 gibi bi fiyat farkı var tabi vestelde ambyt yok ne alcağımı bilmiyorum dediğim gibi fazla bütçem yok yeni çocuğumda oldu asraflar aldı başını gidiyo tafsiyenize ihtiyacım var.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,625
Bence android TV ye o kadar boşa para verceginize, uygun bir TV alıp, güzel bir android box alın daha mantıklı olur. Örnek vereyim: Vestel android ana kartı tahmini 900 TL , garantisi bitinceye kadar 1200 TL olur. Herhangi bir sorun olsa yandınız. He unutmadan Vestel yerli olduğu için 300-500 daha uygun olur, farklı bir marka daha pahalıya patlayabilir. Ama normal smart bir ana kart 300-400 tl,
android box cihazınız arıza yapsa yenisini alsanız 400-500 TL ?
Tabi imzamda yazdığı gibi tv tavsiyesi vermiyorum, sadece yönlendirme yapıyorum ?

Ş Çevrimdışı

Şeyhmus gltkn

Yeni Üye
23 Kas 2019
3
32
Bence android TV ye o kadar boşa para verceginize, uygun bir TV alıp, güzel bir android box alın daha mantıklı olur. Örnek vereyim: Vestel android ana kartı tahmini 900 TL , garantisi bitinceye kadar 1200 TL olur. Herhangi bir sorun olsa yandınız. He unutmadan Vestel yerli olduğu için 300-500 daha uygun olur, farklı bir marka daha pahalıya patlayabilir. Ama normal smart bir ana kart 300-400 tl,
android box cihazınız arıza yapsa yenisini alsanız 400-500 TL ?
Tabi imzamda yazdığı gibi tv tavsiyesi vermiyorum, sadece yönlendirme yapıyorum ?
İlginiz için teşekkürler ben birden fazla aparat kullanmayı sevmiyorum dediğiniz şey gayet mantıklı en son baktığımda 55pus7304 ile 58 pus7304 neredeyse aynı fiyata vatanda sanırım 58pus alcam kararsız değilim ama tavsiyeleride kulak ardı etmek istemiyorum

Ş Çevrimdışı

Şeyhmus gltkn

Yeni Üye
23 Kas 2019
3
32
Güncel
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adem Helvacı Adem Helvacı hocam youtubede araştırma yaparken bu form sitesine ulaştım sizin videolarınızdan yukarıda belirtiğim profildeki bir kullanıcıyım 58pus7304 almayı düşünüyorum ama sizlerinde tafsiyelerinize ihtiyacım var

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt