Merhaba bir süredir araştırıyorum ama karar verdiğimi sanırken forumlarda veya yorumlarda yazılanlardan dolayı vazgeçiyorum. YARDIM EDİN )
Öncelikle tv yi anneme alacağımdan smart vs gibi özellekler 4. 5. sırada olmasada olur çok önemli değil (gördügüm kadarıyla sadece tv üretilmiyor artık).
Önceliyim görüntü kalitesi ve kurduktan sonra beni servisle tanış yapmaması çünki annemle farklı şehirlerdeyiz. servis vs. ile uğraşamaz ondan daha bilindik bir marka olursa iyi olur diye düşünüyorum. bütçe 2000tl veya 2500tl gibi
- fhd
- büyük ekran 106 veya üstü
- oda 6 ya 11 metre kadar dikdörtgen yani yan açılardanda izlenebilir
- genel kullanım televizyon izlemek için üretilen bir tv işte
Şimdiden teşekkürler herkeze @Ado abi senin çokça yazını okudum zamanında şimdide bana bir yardım ediver lütfen
Öncelikle tv yi anneme alacağımdan smart vs gibi özellekler 4. 5. sırada olmasada olur çok önemli değil (gördügüm kadarıyla sadece tv üretilmiyor artık).
Önceliyim görüntü kalitesi ve kurduktan sonra beni servisle tanış yapmaması çünki annemle farklı şehirlerdeyiz. servis vs. ile uğraşamaz ondan daha bilindik bir marka olursa iyi olur diye düşünüyorum. bütçe 2000tl veya 2500tl gibi
- fhd
- büyük ekran 106 veya üstü
- oda 6 ya 11 metre kadar dikdörtgen yani yan açılardanda izlenebilir
- genel kullanım televizyon izlemek için üretilen bir tv işte
Şimdiden teşekkürler herkeze @Ado abi senin çokça yazını okudum zamanında şimdide bana bir yardım ediver lütfen
Moderatör tarafında düzenlendi: