Ürünün özellikleri arasında "Elektromanyetik gürültüsüz aktarım rahatlığı" yazmasına rağmen cihazda rahatsız edici seviyede uğultu buzzzzz - vuhuuu gibi mevcut ve hiç kesilmiyor, 5 volt adaptörün kablosu kısa, amper değerini ölçmedim ama voltaj değerini ölçtüm 4.8 volt seviyesinde, adaptör üzerinde 2 amper olduğu yazıyor, amper değerinin yüksek olmasından şüphelenerek 500 mAh değerinde 4,8 volt eski cep telefonu adaptörünü taktığımda uğultu seviyesi azaldı ancak uğultu kesilmedi. İster kulaklık takın, ister amplifikatöre bağlayın uğultu her iki halde de mevcut olup, bu şekilde kullanılması en azından benim için çok zor ayrıca 3 adet hediye denilen rca kablo gönderilmiş bu kabloların iki ucu da erkek rca kablo şeklinde, bir tarafta R/L rca ve diğer tarafta stereo dişi veya erkek kablo şeklinde değil satın almadan önce bu konuda emin olmamakla birlikte elimde bir ucu stereo çıkışlı rca kablo olduğu için önemsememiştim, elinde böyle bir kablo mevcut olmayanlar bu durumu göz önünde tutsunlar.